Hobby-uri ciudate ale vedetelor din întreaga lume

0

Daniel Craig, actualul James Bond, este cunoscut în întreaga lume pentru numeroasele filme de mare succes în care a interpretat o mare varietate de roluri. Puțină lume știe însă că actorul a fost chef într-un pub înainte să devină o mare vedetă. În timp ce filma pentru Cowboys & Aliens în 2010, actorul a început să gătească pentru câțiva colegi, dar a renunțat rapid, după ce întreaga echipă se adunase la rând pentru a încerca mâncarea.

Johnny Depp este un actor extrem de talentat și apreciat, care însă are o carieră plină de controverse. Nimeni nu s-ar putea gândi care este unul dintre hobby-urile acestui adevărat bad-boy all Hollywood-ului: Ei bine, Depp colecționează păpuși, dar în special păpuși Barbie!

Claudia Schiffer, un adevărat simbol al frumuseții și una dintre cele mai celebre reprezentate ale sexului frumos din acest mileniu, are un hobby cât se poate de straniu. Claudia colecționează păianjeni și insecte, deținând numeroase insectare și panouri înrămate. Ar mai fi apărut oare pe peste 1000 de coperte de reviste dacă s-ar fi știut acest lucru?

Rihanna este una dintre cele mai de succes cântărețe de muzică ușoară ale ultimului deceniu, însă puțină lume ar putea ghici care este hobby-ul său de suflet. Deși mesajele pe care le transmite în anumite piese par să indice contrariul, artista are foarte multă răbdare. Rihanna adoră să rezolve puzzle-uri, în special pe cele care sunt cât mai complexe.

Angelina Jolie a făcut multe schimbări în viața sa în ultimul deceniu, timp în care s-a preocupat intens de diverse scopuri umanitare. Cu toate acestea, vedeta încă ne amintește de Lara Croft printr-una dintre pasiunile sale mai puțin cunoscute: Angelina colecționează arme, în special pumnale și săbii, însă acestea sunt tocite, special ca să nu se poată răni cu ele.

Floyd Mayweather Jr. este un fan înrăit al pariurilor sportive. Fostul campion mondial de box a publicat pe contul său de Twitter numeroase bilete câștigătoare în care a investit și câștigat sume fabuloase. Dacă ar fi să ne luăm după biletele sale publicate pe rețelele de socializare, ar trebui să credem că ex-pugilistul este extrem de inspirat, însă mulți susțin că acesta ar avea mari datorii din cauza acestui hobby. Să nu ne facem mari speranțe, pentru că probabil că nu-l vom vedea dând ponturi pe PariuriX.com prea curând, întrucât majoritatea pariurilor ni le prezintă abia după ce acestea sunt soluționate.

Mike Tyson a devenit un contra-exemplu pentru tineri după ce și-a încheiat cariera de boxer, însă fostul campion mondial la categoria grea are un hobby cât se poate de straniu: dresează porumbei pentru curse. Columbofilul și-a terfelit numele de-a lungul ultimilor decenii, însă această slăbiciune a sa l-a umanizat în fața multor voci care nu cunoșteau decât latura sa negativă.

Paris Hilton este o avidă vânătoare de broaște. Ce hobby straniu pentru un personaj extrem de popular în lumea mondenă a ultimului deceniu. Practic, Paris se distrează urmărind reptile în jurul fermelor pe care le deține. Interesant este că acest hobby al său nu contravine calității sale de activist pentru drepturile animalelor, întrucât eliberează prada de fiecare dată nevătămată.

Taylor Swift este pasionată de tot felul de activități do-it-yourself (DIY). Cine ar fi crezut că o femeie atât de fină ar putea fi pasionată de meșteșugărit? Partea cea mai haioasă este că Taylor le face cadou apropiaților în fiecare iarnă diverse obiecte (din așa-zisa gamă Swiftmas) pe care le realizează manual, cele mai apreciate fiind globurile cu zăpadă tipice în perioada Crăciunului.

Shailene Woodley ne-a obișnuit cu diverse roluri în care este cel puțin plinuță, însă celebra actriță și-a schimbat obiceiurile în ultimii ani. Pe lângă faptul că trebuit să slăbească foarte mult pentru a juca în filmul Adrift, în care a jucat rolul unei naufragiate, Shailnee se ia în serios cu privire la alimentație și încearcă cu orice preț să evite medicamentele și alimentele modificate genetic.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și