Actualitate

Honeywell a cumpărat, la Lugoj, un teren de 6.000 de metri pătrați pentru „proiecte strategice”

Honeywell a cumpărat, la Lugoj, un teren de 6.000 de metri pătrați pentru „proiecte strategice”

Autoliv

Conducerea companiei lugojene Honeywell a anunțat, cu ocazia ultimei ședințe avute cu angajații, achiziția unui teren de 6.000 de metri pătrați în apropierea fabricii. Pentru mulți muncitori, acesta a fost un semnal că Honeywell are planuri serioase, la Lugoj, și ar putea chiar să extindă fabrica din orașul de pe Timiș.

Paul Cărămidaru, manager în cadrul Honeywell, a explicat pentru „Cetățeanul” rațiunea achiziției acestui teren, declarând că momentan compania nu are un plan de extindere a fabricii, terenul fiind cumpărat pentru că s-a ivit această oportunitate, urmând ca la momentul potrivit, pe teren să se dezvolte  „proiecte strategice”.

„Nu se discută despre nicio extindere. Nu este o astfel de discuție. S-a achiziționat un teren, dar nu este o extindere. Terenul a fost achiziționat pentru proiecte strategice, dar deocamdată nu există o hotărâre în acest sens. Compania nu s-a decis nici când, nici ce proiecte face. Compania a vrut doar să se asigure că are acest teren”, a explicat Paul Cărămidaru.

Întrebat dacă achiziția ar trebui să fie un semnal de stabilitate pentru angajați, Paul Cărămidaru a spus: „Noi niciodată nu am dat alt semnal. Angajații noștri știu că, fiind o achiziție pe care am făcut-o, e a noastră, a companiei”. Managerul Honeywell a mai spus că o extindere este ceva pozitiv în viața fabricii, dar viziunea companiei este să se dezvolte cu pași mici.  „Nu avem nici căderi foarte mari de comenzi, nici creșteri foarte mari. Mergem cumva sustenabil, din an în an cu comenzi mai mari, dar nu cu salturi. Ne-am dat seama că e foarte sănătos”, a mai punctat Cărămidaru.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Dingo

    19 septembrie 2016 at 7:51

    Ce vrajeala ieftina … de parca intr-o companie ca Honeywell se fac astfel de investitii doar asa, ca asa vrea un manager local. Ca poate cine stie, candava o fi bun terenul ala la ceva :)))
    Intr-o astfel de companie cum e in cazul de fata Honeywell, ca poti sa faci astfel de investitii, ai nevoie in primul rand de un proiect „beton” si mai apoi sa obtii aprobarile de investitie de la cele mai inalte nivele de management. Deci domnule Caramidariu, mai usor cu varajeala!

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: