Hunedoara: Primăria Deva a plătit peste 177.000 de lei pentru aparatură la Spitalul Judeţean de Urgenţă

0

Primăria Deva a plătit vineri peste 177.000 de lei, de la bugetul local, către Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) pentru achiziţia de aparatură şi echipamente medicale în secţiile de Anatomie Patologică şi Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), banii fiind alocaţi în conformitate cu solicitările depuse la autoritatea locală de către medicii şefi ai secţiilor respective.

„Municipalitatea a alocat 99.960 de lei pentru secţia de Anatomie Patologică şi 77.338 lei pentru secţia UPU, contribuţia fiind stabilită în baza unei hotărâri a Consiliului Local Deva”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva, Mona Voinescu.

De la începutul anului 2019, Primăria municipiului Deva a alocat SJU Deva o sumă totală de 871.898 lei pentru achiziţia unor echipamente medicale în diverse secţii, cum sunt cele de Urologie, Interne, Neonatologie, Boli pulmonare sau Psihiatrie.

Alocările bugetare s-au efectuat în baza unor hotărâri ale Consiliului Local Deva, în condiţiile în care spitalul judeţean se află în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și