Iata de ce sa achizitionezi chiar de azi o bariera de protectie pentru pat ajustabila, pentru bebe!

0

Stiai ca 43% dintre copii sufera accidentari care ar fi putut fi prevenite? Desi patul este considerat un spatiu de relaxare si odihna, care nu ar putea pune in mod normal pe nimeni in pericol, copiilor le poate rezerva unele surprize. Cadrul dur, suprafata generoasa si posibilitatea de a fi escaladate grilajele dau nastere multor accidentari, care au in principal la baza cazaturile si loviturile. Montata din timp, o bariera de protectie pentru pat, desi considerata restrictiva de unii parinti, ofera siguranta sporita micutilor, impiedicand accidentarile.

 

Curiozitatea si energia debordanta a copiilor sunt deja bine cunoscute. Daca la toate astea se mai adauga si o imaginatie care ii intrece pana si pe cei mai talentati regizori, atunci, cu siguranta esti  un parinte foarte activ in preajma lui bebe. Trebuie sa recunosti ca e cam greu sa le faci fata supereroilor si prietenilor din plus cu care s-a aliat. Poti insa rezolva cateva dintre incercarile sale regizorale prin amenajarea unui spatiu care sa ii ofere siguranta atunci cand patul devine locatie de film.

 

Fie ca este vorba de patutul sau, fie de patul matrimonial, despre care stii cat e de atras, poti monta rapid o bariera protectie pat pentru a amenaja un tarc de joaca optim copiilor sub 5 ani. Te gandesti cumva ca mica ta printesa nu ar avea nevoie de aceasta protectie? Ce ai zice sa nu ii pui la incercare abilitatile de printesa Xena si sa fii precaut? Cu bariera de pat potrivita toata familia va sta mai linistita.

 

Bariere performante, adaptate copiilor cu varsta sub 5 ani

Producatorii au luat in calcul toate posibilitatile si au lansat pe piata pana si cele mai mari si inalte bariere. Acum poti gasi in Romania modelele de bariera de protectie pentru pat XXL, care ofera un grad de siguranta deosebit de ridicat micilor aventurieri. Chiar si micul Indiana Jones ar fi pus in dificultate in fata noilor bariere. Revenind la statisticile publicate in studiile efectuate pana in prezent, s-a evidentiat faptul ca accidentele casnice suportate de copiii pana in 5 ani sunt cele care tulbura cel mai mult linistea parintilor. Loviturile suferite la cap, fata si piept ii determina pe adulti sa apeleze la achizitionarea si montarea imediata a protectiilor de pat pentru copii, de la varste fragede.

 

Ignoranta si improvizatiile sunt inlocuite imediat de atentia sporita si echipamentele de protectie moderne. In plus, certificarile care insotesc aceste produse ofera garantia unor materiale de calitate, prietenoase cu cei mici, care au fost supuse la numeroase teste de laborator inainte de a fi eliberate pe piata. Pilotele, pernele sau scaunele nu mai sunt demult folosite pentru siguranta copiilor, parintii indreptandu-si atentia din ce in ce mai mult asupra articolelor realizate special pentru protectia nazdravanilor.

Reglaje silentioase, posibilitate de conectare

Bariera de protectie pentru pat se poate regla pe inaltime si este deosebit de silentioasa. In cazul in care adormi alaturi de bebe, poti sa cobori din pat fara a-l trezi, prin simpla deblocare a barierei. Pentru realizarea unui tarc de joaca, atat de indragit de copii, poti conecta rapid mai multe bariere, obtinand un mediu perfect pentru distractie. Materialele din care sunt fabricate permit circulatia aerului, sunt extrem de rezistente si ofera vizibilitate spre interiorul patutului.

 

Modelele de bariera protectie pat colorate si cu imprimeuri hazlii sunt o alegere minunata pentru a-l inveseli pe bebe. Joaca si odihna vor fi in conditii optime de siguranta, iar tu iti vei recapata linistea.

 

Citește și