Importanta alegerii unui software bun pentru restaurant

0

Administrarea unui restaurant nu este o sarcina tocmai usoara pentru ca implica gestionarea stocurilor si livrarilor, la care se adauga indeplinirea tuturor comenzilor cu succes. Astfel, S2S Technologies a dezvoltat un soft pentru restaurant, care sa va ajute sa va puteti pune in ordine intreaga activitate din restaurant chiar si atunci cand mai aveti putina energie pentru a planifica, monitoriza si analiza performanta activitatii din ziua, saptamana sau luna respectiva.

Pentru a depasi aceste dificultati, tot mai multi proprietari de restaurante au ales sa utilizeze noi instrumente pentru automatizarea muncii care poate deveni sufocanta si consumatoare de timp, dar si pentru a beneficia de alte cateva avantaje in functie de functionalitatile software-ului.

Prin urmare, puteti opta pentru un soft pentru restaurant pe s2s.ro, iar ulterior va vom explica cum functioneaza totul.

Astfel, S2S Technologies dezvolta sisteme de software web pentru gestionarea restaurantelor si a tuturor mediilor de servire profesionista, permitand facilitati precum:

– gestionarea fiselor de date despre retete cu disponibilitate permanenta online pe toate dispozitivele dvs

– gestionarea ingredientelor cu informatii despre furnizori, precum date de achizitie si nutritionale

– stabilirea preturilor si evaluarea indicatorilor generali de costuri

– mentinerea unei evidente pe baza cantitatilor de retete preparate, iar asta pentru aputea tipari cu mare usurinta documentele de care aveti nevoie

– adaugarea automata a valorilor nutritionale pe ingrediente sau pe retete

 

S2S Technologies permite profesionistilor din domeniul de catering sa economiseasca timp in fiecare zi pentru a-si gestiona activitatea si sarcinile de productie intr-un mod cat mai organizat. De asemenea, acesta va permite sa ajustati rapid datele privind veniturile in functie de dorinte (profitabilitate, disponibilitatea furnizorului) cu doar cateva clicuri.

In plus, aplicatia face posibila generarea automata de comenzi cu furnizorii. Astfel, pentru a avea acces la un soft de gestiune restaurant usor de utilizat si accesibil din punct de vedere financiar, S2S Technologies va vine in ajutorul cu ceea ce aveti nevoie.

Poate ca multi patroni sunt adeptii metodelor de gestiune clasice, cele care implica folosirea programului MS Office, si anume Excel, insa trebuie sa stiti ca daca veti opta pentru aceasta aplicatie pentru restaurante, totul se va simplifica. Nu trebuie sa va faceti griji daca veti avea personal nou, pentru ca acest software pentru gestiune restaurant va va ajuta sa puteti detalia rapid toate comenzile, astfel incat sa puteti fi sigur ca totul s-a inteles asa cum trebuie.

Pentru a va ajuta sa va gestionati bine restaurantul, am creat acest software care are menirea de a va oferi oportunitatea de a va ocupa de tot ceea ce este necesar sa faceti zilnic. Practic, S2S Technologies va propune o solutie simpla, intuitiva si mobila de gestionare a restaurantelor care nu necesita prea multa bataie de cap.

Dezvoltata in colaborare cu profesionisti in alimentatie, aplicatia noastra este mai mult decat un software de gestionare pentru restaurante, pentru ca nu doar ca va ajuta sa organizati realizarea comenzilor, ci si in mentinerea unei inventarieri fidele, pentru ca bilantul anual sau lunar sa fie mereu pe plus.

Atunci cand vorbim despre gestiune restaurant, ne referim la o sarcina destul de ampla si de complexa, astfel ca poate deveni de-a dreptul coplesitor la un moment dat sa puteti face fata si sa va indepliniti cu brio toate sarcinile de zi cu zi. De aceea, prin intermediul acestui soft pentru restaurant de la s2s.ro ne-am propus sa va usuram munca, iar totul sa devina mult mai usor de coordonat.

S2S Technologies ajuta afacerile din domeniul HoReCa, si nu numai, sa se dezvolte si sa poata reusi sa isi coordoneze cu succes intreaga activitate.

Citește și