Actualitate

Impozitele se majorează în zona Lugoj-Făget-Buziaș. Aflați detalii în ediția Cetățeanul de astăzi

Impozitele se majorează în zona Lugoj-Făget-Buziaș. Aflați detalii în ediția Cetățeanul de astăzi

Autoliv

Ediția cu numărul 21 Cetățeanul se află la chioșcuri. Și de această dată în paginile săptămânalului găsiți subiecte în exclusivitate, multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Impozitele pe locuințe vor crește sigur cu aproximativ 5 la sută, dar sunt cazuri în care impozitul se poate dubla sau poate crește de 12 ori, în funcție de hotărârea pe care o ia fiecare consiliu local. Din ziarul tipărit aflați ce au decis până la această oră administrațiile locale.

Titu Bojin a fost trimis în judecată pentru afacerile desfășurate de firma din Lugoj. Procurorii Parchetului General îl acuză pe Bojin că în calitate de director al Direcției Apelor Banat, a favorizat o firmă din Lugoj pe care o controla din umbră, prejudiciind astfel bugetul Direcției cu suma de 500.000 de lei. Detaliile acestui caz le descoperiți în ediția Cetățeanul de astăzi.

Primăria mai are doar 4 luni să cheltuie cei 22 de milioane de lei împrumutați pentru realizarea unor investiţii de interes local. Ce se întâmplă cu acești bani aflați din pagina cu numărul 7 a ediției de astăzi.

La doi ani după ce a început construcția de case în zonă, cartierul de vile Militari e doar o mlaştină imensă. Ce spune primarul Francisc Boldea despre această situație aflați din ediția cu numărul 21 Cetățeanul.

Alte titluri ale acestei săptămâni sunt: Primăria Lugoj împarte șapte din cele 16 apartamente goale descoperite de Cetățeanul, Zeci de infracțiuni în școli: furturile și bătăile pe primul loc, Motivele arestării proxeneților din clanului Bucătaru de la Lugoj , Boldea visează să transforme fosta cazarmă într-un centru al muzicii și Cu cine se judecă primarii din zona Lugoj – Făget – Buziaş.

În continuare din ediția tipărită puteți decupa taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii. Din această lună, un televizor și 250 de kg de sămânță de grâu, dar și cele cu care v-ați obișnuit: un plin de benzină, un coș de alimente, un tort, o consultație medicală etc.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: