Actualitate

În componența noului Consiliu se află nu mai puţin de 12 patroni. Află cu ce se ocupă aceştia din ediţia de astăzi Cetăţeanul

În componența noului Consiliu se află nu mai puţin de 12 patroni. Află cu ce se ocupă aceştia din ediţia de astăzi Cetăţeanul

Autoliv

Consiliul Local Lugoj va avea începând din acest an o componență extrem de interesantă, după ce trei independenți, Mihai Anghel, Liviu Brândușoni și Marius Martinescu, au primit girul alegătorilor, toți trei fiind contestatari înfocați ai primarului Francisc Boldea. În componența noului Consiliu, lugojenii au ales nu mai puţin de 12 patroni. Află cu ce se ocupă fiecare din cei 19 consilieri din pagina 3 a ediţiei de astăzi Cetăţeanul.

Lugojul şi Făgetul vor avea aceiaşi primari încă patru ani. Doar două comune şi-au schimbat edilul! Din punct de vedere al culorii politice în comunele din zonă se poate observa o majoritate a PSD – ului, cu 15 primării, PNL și-a adjudecat 6. UDMR și ALDE câte o primărie. Lista primarilor aleşi în localităţile din zona Lugoj-Făget, în pagina 3 a numărului de astăzi.

Poliţiştii anchetează mai multe persoane care ar fi cumpărat voturi pentru PSD. Duminică, mai mulţi lugojeni au semnalat faptul că ar fi fost chemaţi la vot de către reprezentanţii PSD Lugoj. În schimbul votului, oamenilor li s-au promis bani. Detalii despre anchetă, în pagina 5 a ediţiei, într-un material semnat Gabriel Iosa.

Fostul deputat Mihai Tânjală, cel care a revendicat proprietăţile industriaşului lugojean Iakob Muschong, va fi extrădat în România, pentru a ispăși o condamnare la cinci ani de închisoare pentru corupție. El a făcut apel la o decizie de extrădare luată de judecătorii din Insulele Cayman, dar solicitarea sa a fost respinsă definitiv. Povestea lui, în pagina 5 a săptămânalului.

Alte titluri ale ediţiei cu numărul 54 sunt: Spitalul are nevoie de 16 angajați. Primăria a blocat posturile; Sute de liceeni din Lugoj şi Făget ratează examenul de Bacalaureat; Treisprezece persoane s-au îmbolnăvit din cauza condiţiilor din spitalul din Lugoj; Lugojul înfloreşte de 12.000 de euro. În centru flori, la periferie bălării; Povestea ciobanului ajuns primar în comuna unde prezenţa la vot a fost 200 %; Cel mai mic gimnast lugojean are doar patru ani şi jumătate.

Nu uitați! Din ediția tipărită puteți decupa în continuare taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: