Actualitate

Începe sezonul nunților țigănești. Bulibașa din Lugoj pregătește „invitațiile” pentru Primărie și Poliție

Începe sezonul nunților țigănești. Bulibașa din Lugoj pregătește „invitațiile” pentru Primărie și Poliție

Autoliv

Romii care se întorc la Lugoj din străinătate au programate pentru această vară mai multe petreceri. Dacă la Timișoara romii sunt amenințați că vor fi scoși afară din oraș cu jandarmii, la Lugoj romii și autoritățile colaborează perfect.

În aproximativ două săptămâni, la Lugoj, debutează sezonul parangheliilor cu mașini de lux și manele, fiind anunțate până acum cinci astfel de petreceri. Prima petrecere este programată în 28 iulie. Ca în fiecare an, liderul romilor din Lugoj, bulibașa Ioan Boț le transmite primăriei și Poliției o adresă prin care autoritățile sunt înștiințate cu privire la programul nunților și botezurilor din oraș.

„Am făcut adresă în fiecare an. Fac adresă și anul ăsta și le aduc la cunoștință câte botezuri și nunți fac acești oameni. Se anunță vreo cinci pentru anul acesta. Anunț eu cu adresă și ei (n.r. autoritățile) știu ce au de făcut. Ei cunosc problema. Avem una în 28 iulie. Chiar astăzi am vorbit cu proprietarul. Se adesează cu hârtie la Poliție și la primărie, după aceea trimit și eu adresă. Îmi răspund că au primit-o, au înregistrat-o și au luat la cunoștință și cer să fie ordine”, a explicat bulibașa Ioan Boț.

Liderul romilor din Lugoj a dat asigurări că o să fie ordine, mai ales că Poliția o să fie în preajmă. „Poliția vine să asigure circulația. Dacă se duc în oraș, se duc la biserică și Poliția e acolo. Pleacă de acasă, se duc la biserică, vin înapoi acasă să-i omeneacă pe nași, se cântă muzică în curtea casei și seara se retrag la restaurant. Eu nu am văzut să se certe sau să se bată la așa ceva”, a mai spus bulibașa, care a dat asigurări că, din calitatea pe care o deține, face tot posibilul să aplaneze orice conflict încă din fașă.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. cetatean

    16 iulie 2015 at 12:52

    Nu se cearta si nu de bat dar circula haotic, iti taie calea, tu circuli regulamentar, pe banda ta si trebuie sa te dai la o parte ca ala ce-i filmeaza depaseste pe linie continua si-ti iese in fata, blocheaza toata ciculatia etc.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: