Autoliv Lugoj

Administrație

INEDIT! Propunerea originală a unui pensionar din Lugoj pentru problema câinilor vagabonzi

INEDIT! Propunerea originală a unui pensionar din Lugoj pentru problema câinilor vagabonzi

Cetateanul Lugoj

Un lugojean care s-a săturat de problema câinilor vagabonzi ai Lugojului şi-a publicat ideea de a scăpa de aceştia pe site-ul administraţiei locale. Văzând că nimeni nu ia nicio măsură şi că situaţia este pe cale să scape de sub control, acesta a intrat la secţiunea „Întreabă Primarul” şi i-a lăsat edilului şef o idee despre cum ar putea să scape definitiv de problema patrupedelor de pe străzi.

Autorul mesajului, care se semnează „Pensionarul”, îşi începe anunţul cu constatarea problemei. Ideea acestuia se referă la răsplătirea celor care anunţă sau aduc câini vagabonzi la adăpostul Primăriei, cu o mică sumă de bani, pentru a încuraja astfel cetăţenii să ajute efectiv la strângerea animalelor de pe străzi.

„Propunerea mea ar fi să puneţi un preţ pe cap de câine, 5, 10, 15 lei, cât credeţi de cuviinţă pentru cei care vă predau câini, indiferent de starea lor de sănătate pe care îi veţi trata după caz. Astfel s-ar putea ca şi cei care vin de la sate şi lasă câini în oraş să fie interesaţi să îi predea. Chiar şi boschetarul care doarme alături de câini şi-ar trăda prietenul patruped pentru un pahar de băutură”, este ideea pensionarului.

La propunerea lugojeanului, primarul oraşului a răspuns că este o idee bună, de luat în considerare, dar că deocamdată se testează un nou mod de a eradica problema.

„Noi am pus la dispoziţie de astăzi un număr de telefon (0256 352 834) la care lugojenii pot să sune şi să ceară Salprestului să vină şi să le ia câinele. Ideea este una bună, este de discutat, deocamdată vom testa cum răspund lugojenii la noua iniţiativă şi, dacă va fi nevoie, o să o propunem în Consiliul Local”, au fost cuvintele edilului şef Francisc Boldea.

La momentul de faţă, potrivit Primăriei Lugoj, pe străzile din Lugoj există un număr de aproximativ 60 de câini vagabonzi.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Garda de Mediu: Activitatea de la staţia de epurare din Lugoj nu este autorizată. Ce amendă a primit Primăria

Daniel Groza24 februarie 2017

Consilierii locali se întâlnesc în şedinţa lunii februarie. Vezi ce despre ce discută

Daniel Groza24 februarie 2017

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017

Primarul Lugojului susţine că a obţinut finanţare pentru un corp nou de clădire la spital şi forajul pentru apă termală de la ştrand

Daniel Groza9 februarie 2017

[FOTO] Focar de infecţie în zona gării din Lugoj! Gunoaie, primul lucru pe care turiştii îl văd când ajung în oraş cu trenul

Gabriel Iosa9 februarie 2017

[FOTO] Casă din Lugoj, inundată în urma unei intervenţii a celor de la Meridian

Gabriel Iosa8 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: