Sport

Înfrângere dramatică pentru CSM Lugoj în deplasare la Pandurii II Târgu Jiu

Înfrângere dramatică pentru CSM Lugoj în deplasare la Pandurii II Târgu Jiu

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj a disputat vineri, 30 octombrie cea de-a X-a etapă a Campionatului, în deplasare la Pandurii II Târgu Jiu. Pauza din etapa a IX-a nu a fost de bun augur, astfel că după șase victorii consecutive, lugojenii au suferit o înfrângere dramatică și totodată nemeritată.

CSM a început meciul practicând același fotbal frumos și de calitate, deschizând scorul rapid încă din minutul 3 prin golgeterul Sergiu Precupanu după o pasă verticală a lui Dobricean. Până la pauză ambele echipe s-au anihilat reciproc, astfel că lugojenii au intrat la cabine conducând cu scorul de 1-0.

Repriza secundă a început ezitant pentru echipa lugojeană, dar aceștia și-au revenit rapid echilibrând jocul. Deși și-au creat numeroase ocazii de a-și majora avantajul, CSM Lugoj s-a văzut egalată în minutul 68 în urma unui corner. Formația gazdă a beneficiat de aportul a 7 jucători de la prim-divizionara Pandurii Târgu-Jiu, fapt ce a contat la capitolul experiență. Cu toate acestea, lugojenii au forțat înscrierea golului victorie și au atacat în numeroase rânduri poarta adversă. La ultima fază a meciului, lugojenii au fost surprinși pe contraatac, iar Pârvulescu a marcat golul victoriei pentru Pandurii II Târgu Jiu, stabilind scorul final de 2-1.

“Un joc în care echipa adversă ne-a surprins prin alcătuirea formației, spre deosebire de celelalte partide jucate împotriva echipelor din fruntea clasamentului și aici mă refer la meciurile cu ASU Politehnica, cu Cugirul, cu Becicherecu Mic, iar cu noi au abordat meciul cu o echipă cu mult întărită cu jucători de la prima echipă. Jucători cu o tehnică individuală indiscutabilă, jucători ca joacă în Cupele Europene și care au făcut diferența pe alocuri în anumite momente ale jocului. Nu este o scuză, dar ne-am fi dorit și noi să avem aceleași șanse ca și celelante echipe cu care suntem în luptă directă pentru primele locuri. Sunt dezamăgit pentru că nu am înțeles politica celor de la Târgu Jiu. Aș vrea să-i felicit pe băieți pentru jocul practicat și atitudinea pe care au avut-o în ciuda rezultatului înregistrat pe tabelă. După numărul și claritatea ocaziilor de gol am fost echipa care putem spune că a pierdut punct sau puncte. ”, a declarat prof. Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

În următoarea etapă a Campionatului, CSM Lugoj va primi vizita celor de la Hunedoara. Meciul se va disputa vineri, 6 noiembrie de la ora 14 pe Stadionul Municipal din Lugoj.

Foto Arhivă

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017

Au început înscrierile pentru Liman Bike Race, cel mai tare concurs de mountain-bike de lângă Lugoj

Cetateanul3 mai 2017

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: