Sport

Înfrângere dramatică pentru CSM Lugoj în deplasare la Pandurii II Târgu Jiu

Înfrângere dramatică pentru CSM Lugoj în deplasare la Pandurii II Târgu Jiu

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a disputat vineri, 30 octombrie cea de-a X-a etapă a Campionatului, în deplasare la Pandurii II Târgu Jiu. Pauza din etapa a IX-a nu a fost de bun augur, astfel că după șase victorii consecutive, lugojenii au suferit o înfrângere dramatică și totodată nemeritată.

CSM a început meciul practicând același fotbal frumos și de calitate, deschizând scorul rapid încă din minutul 3 prin golgeterul Sergiu Precupanu după o pasă verticală a lui Dobricean. Până la pauză ambele echipe s-au anihilat reciproc, astfel că lugojenii au intrat la cabine conducând cu scorul de 1-0.

Repriza secundă a început ezitant pentru echipa lugojeană, dar aceștia și-au revenit rapid echilibrând jocul. Deși și-au creat numeroase ocazii de a-și majora avantajul, CSM Lugoj s-a văzut egalată în minutul 68 în urma unui corner. Formația gazdă a beneficiat de aportul a 7 jucători de la prim-divizionara Pandurii Târgu-Jiu, fapt ce a contat la capitolul experiență. Cu toate acestea, lugojenii au forțat înscrierea golului victorie și au atacat în numeroase rânduri poarta adversă. La ultima fază a meciului, lugojenii au fost surprinși pe contraatac, iar Pârvulescu a marcat golul victoriei pentru Pandurii II Târgu Jiu, stabilind scorul final de 2-1.

“Un joc în care echipa adversă ne-a surprins prin alcătuirea formației, spre deosebire de celelalte partide jucate împotriva echipelor din fruntea clasamentului și aici mă refer la meciurile cu ASU Politehnica, cu Cugirul, cu Becicherecu Mic, iar cu noi au abordat meciul cu o echipă cu mult întărită cu jucători de la prima echipă. Jucători cu o tehnică individuală indiscutabilă, jucători ca joacă în Cupele Europene și care au făcut diferența pe alocuri în anumite momente ale jocului. Nu este o scuză, dar ne-am fi dorit și noi să avem aceleași șanse ca și celelante echipe cu care suntem în luptă directă pentru primele locuri. Sunt dezamăgit pentru că nu am înțeles politica celor de la Târgu Jiu. Aș vrea să-i felicit pe băieți pentru jocul practicat și atitudinea pe care au avut-o în ciuda rezultatului înregistrat pe tabelă. După numărul și claritatea ocaziilor de gol am fost echipa care putem spune că a pierdut punct sau puncte. ”, a declarat prof. Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

În următoarea etapă a Campionatului, CSM Lugoj va primi vizita celor de la Hunedoara. Meciul se va disputa vineri, 6 noiembrie de la ora 14 pe Stadionul Municipal din Lugoj.

Foto Arhivă

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017

VIDEO – Lacul Surduc e bocnă! Stoichescu a făcut drifturi cu o maşină de peste 2,5 tone

Daniel Groza9 ianuarie 2017

Simion Moatăr, noul director al CSŞ Lugoj: “Vrem să rămânem în elita cluburilor sportive şcolare din România”

Alina Damian6 ianuarie 2017

Echipa de volei nu a făcut niciun transfer în pauza competiţională. “Încercăm să ne menţinem în zona mediană a clasamentului”

Alina Damian4 ianuarie 2017

Clubul Sportiv Municipal Lugoj a intrat în noul an cu datorii de 250 de mii de lei către sportivi, furnizori şi bugetul de stat

Alina Damian4 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: