Sport

Înfrângere pe teren propriu pentru echipa de fotbal CSM Lugoj

Înfrângere pe teren propriu pentru echipa de fotbal CSM Lugoj

Cetateanul Lugoj

Vineri, 20 noiembrie, pe Stadionul Municipal din Lugoj s-a desfășurat etapa a 13-a a Campionatului. CSM Lugoj a primit vizita celor de la Performanța Ighiu, echipă nou promovată în cel de-al treilea eșalon, dar care a reușit foarte repede să-și impună jocul și să se claseze pe locul III înaintea acestei etape.

Din păcate pentru iubitorii fotbalului lugojean, CSM-ul nu a reușit să întrerupă seria negativă pe care o traversează și a terminat meciul cu scorul de 1-3, oaspeții reușind să marcheze foarte rapid toate cele trei goluri. În minutul 22 Performanța Ighiu a deschis scorul, iar după numai două minute același jucător a reușit dubla, ducând scorul astfel la 0-2. Un minut mai târziu oaspeții au dus scorul la 0-3 neverosimil.

Golul de onoare al lugojenilor a fost reușit de Velcotă în minutul 55. Băieții antrenați de prof. Cosmin Petruescu au încercat să revină în meci și să marcheze și cel de-al doilea gol, însă apărarea oaspeților nu a mai cedat până la final, astfel că scorul întâlnirii dintre CSM Lugoj și Performanța Ighiu a rămas 1-3.

„A fost un meci în care, din păcate pentru noi, soarta partidei a fost decisă în cinci minute. Nu îmi amintesc, de-a lungul carierei mele de antrenor, să mi se mai fi întâmplat lucrul acesta. O neatenție în defensivă a dus la primirea primului gol, după care nu am reacționat cum trebuia și în următoarele patru minute am mai încasat încă două goluri. Un rezultat care, dacă scoatem cele cinci minute din context, a fost o partidă pe care am dominat-o în totalitate, dar, din păcate pentru noi, punctele sunt la adversar”, a declarat prof. Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

CSM Lugoj se află în prezent pe locul 6 cu 19 puncte și mai are de jucat două meciuri în acest tur de Campionat. Următorul meci se va disputa în 28 noiembrie în deplasare la Ineu, echipă situată pe locul 11 cu 13 puncte, iar ultimul meci îl vor juca în data de 4 decembrie pe teren propriu în compania celor de la CNS Deva, echipă situată pe locul 10 tot cu 13 puncte.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Handbaliştii s-au reunit pentru a pregăti Cupa de Iarnă

Alina Damian20 ianuarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj vor juca în deplasare la Unic Piatra Neamţ primul meci oficial din 2017

Alina Damian20 ianuarie 2017

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: