Actualitate

Instanţa i-a luat toporul! Ciomăgarul din Traian Vuia merge după gratii şi are de plătit zeci de mii de euro despăgubiri

Instanţa i-a luat toporul! Ciomăgarul din Traian Vuia merge după gratii şi are de plătit zeci de mii de euro despăgubiri

Cetateanul Lugoj

Cristian Blidar (foto) un bărbat din localitatea Traian Vuia care a fost bătut cu bestialitate de către doi consăteni în noaptea de 21 iulie a acestui an, a aflat miercuri sentinţa pe care instanţa a dat-o în cazul atacatorului său. Hodobaş Gheorghe-Alin a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor, de către Tribunalul Timiş. În privinţa complicelui acestuia, Mihai Tatarin, cercetările continuă pentru complicitate la tentativă de omor.

Bărbatul găsit vinovat va avea de plătit despăgubiri pentru faptele sale, „4.395 lei daune materiale şi 30.000 euro, în lei la data executării, daune morale către partea civilă Blidar Cristian Vasile”, se arată în soluţia judecătorilor.

Din rechizitoriul procurorilor, Hodobaş este acuzat că „în noaptea de 21.07.2016, în jurul orei 00.10, inculpatul Hodobaş Gheorghe-Alin, în timp ce se afla într-o localitate din judeţul Timiş, pe trotuarul din dreptul imobilului de la nr.95, i-a aplicat victimei B. C.V. multiple lovituri cu un topor, în cap, peste torace şi abdomen, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit un traumatism cranio-cerebral, precum şi un traumatism toraco-abdominal ,leziuni traumatice ce i-au pus în primejdie viaţa şi care au necesitat un număr de 70 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”

Agresorul a fost pus de instanţă să plătească şi spitalizarea victimei sale, în valoare de 10.752 şi încă 867 de lei. Totodată, acesta are de plătit 3.500 de lei cheltuieli judiciare. În soluţia dată în şedinţa de miercuri, instanţa a decis şi confiscarea toporului cu care a fost agresată victima.

„În baza art.112 alin.1 lit.b C.p. confiscă de la inculpat un topor în lungime totală de 80 cm, corp delict la dosarul cauzei. În baza art.162 alin.3-5 C.p.p. dispune restituirea către inculpat a unui sacou de culoare neagră şi a unei cămăşi din material textil de culoare albă, cu dungi verticale de culoare neagră şi violet, mijloace materiale de probă la dosarul cauzei”

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată în decurs de 10 zile la Curtea de Apel Timişoara.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016