Actualitate

Întreruperi de curent, anunțate de Enel Distribuţie Banat în această săptămână

Întreruperi de curent, anunțate de Enel Distribuţie Banat în această săptămână

Autoliv

Enel Distribuție Banat a anunțat și pentru această săptămână lucrări de reparații și revizii la rețeaua de distribuție a energiei electrice, astfel ca furnizarea de energie va fi întreruptă pe unele străzi din Lugoj, dar și în mai multe localități din zonă.

Luni în Lugoj vor fi afectate blocurile 1-16 din Zona Țesătorilor și străzile.Episcop Bălan, L.Rebreanu, D. Cantemir și A.Vlaicu, până la orele 16. Se vor efectua lucrări și în localitățile Pietroasa Mare, Dobrești și Sacoșul Mare între orele 8 și 20.

Marţi, 6 octombrie, nu vor avea din nou curent lugojenii din Zona Țesătorilor, blocurile 1-16, între orele 8 – 16, precum și parțial satele Pietroasa Mare, Dobrești, Știuca, Zgribești și Sălbăgel de la 8 la 20.

Miercuri, 7 octombrie, cei de la ENEL vor interveni în Lugoj pe străzile Bocșei, Cernabora, Crinilor, Nuferilor, în intervalul 9 – 17, și în Dobrești, Honorici și Pădureni, între orele 8 – 20.

Joi, 8 octombrie, nu vor avea curent electric din nou lugojenii de pe Bocșei, Cernabora, Crinilor, Nuferilor și Liliacului, precum și locuitorii din Pădureni, între 9 și 17, dar și localitățile Târgoviște, Balint, Păru, Țipari, Criciova, Dragomirești, Ohaba Lungă, Ohaba Română, Dubești, Pietroasa Mare, Dobrești, Bara, Ghizela, Brestovăț, Hodoș, Sacoșul Mare de la 8 la 20, Pietroasa Mare și Mănăștiur între 9.00 – 19.00 și Știuca, Sălbăgel, Sălbăgelul Nou și Zgribești de la 9.00 la 22.00.

Vineri, 9 octombrie, se anunță întreruperi de curent din nou în Lugoj, pe străzile Bocșei, Cernabora, Crinilor, Nuferilor, Liliacului, de la 9 la 16 și în Bucovăț, Pietroasa Mare, Dobrești, Găvojdia, Dragomirești, V.V.Delamarina, Pădureni, Honorici, Cralovăț și Topolovățul Mare, de la 8 la 20.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: