Actualitate

Invazie de purici în subsolurile mai multor blocuri din Lugoj

Invazie de purici în subsolurile mai multor blocuri din Lugoj

Autoliv

Invazie de purici în subsolurile mai multor blocuri de locuit din Lugoj. Paraziţii s-au înmulţit din cauza caniculei şi a ploilor din ultima perioadă. Locatarii sunt disperați de gândul că oricând se pot trezi cu aceștia în locuință.

„Am făcut greşeala să intru în beci, să-mi aduc nişte murături de acolo, iar când am ieşit la lumină eram deja invadată de la picioare, până la mijloc, de sute de purici. M-am scuturat cum am putut, am rămas pur și simplu șocată”, declară Maria Rotariu, o locatară de pe Strada Splaiul Tinereții.

„Eu stau la parter și sunt disperată că oricând mă pot trezi cu acești paraziți în casă, în condițiile în care am și un copil de nici un an. Stau de foarte mult timp în această zonă și niciodată nu am văzut așa ceva. Mi-e scârbă, pur și simplu, dar și teamă să nu ajungă în locuință”, a spus Cristina Murariu, o altă locatară de pe strada Splaiul Tinereții.

Deratizare, de urgență!

Președintele Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari din Lugoj, Vasile Lazăr, îi sfătuiește pe oameni să anunțe administratorii blocurilor despre situația cu care se confruntă și împreună să ia măsuri.

„Cetățenii care se confruntă cu o invazie de purici trebuie să se adreseze la asociație, să caute o firmă care se ocupă de dezinsecție și să rezolve problema. De asemenea, trebuie să ia atitudine și să sesizeze organele competente de existența câinilor și pisicilor în zonă, să facă ceva în acest sens. Sunt foarte multe pisici în oraș și adăpostul lor este în beci, mai ales dacă plouă”, este de părere Vasile Lazăr, președintele Federației Asociațiilor de Proprietari din Lugoj.

La Asociațiile de Proprietari sau în casele cu subsoluri prin care se plimbă pisici există o grijă în plus. Dacă s-a făcut deratizarea iar rozătoarele au murit în subsol este neapărat obligatorie curățarea și igienizarea suprafeței.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. lugojan

    26 iulie 2016 at 8:56

    Cum dumnezeu sa nu fie pureci si tot felul de paraziti prin blocuri cind nimeni nu mai face curat,ba mai mult tot ce nu le trebuie arunca in beciuri.Din cauza faptului ca nu au unde arunca unele lucruri le arunca in beciuri unde sunt formate gropi de gunoi,plus ca beciurile sunt cum sunt tevi sparte curge mizerie .Problema asta e din cauza locatarilor care nu le pasa ,si nici nu fac curatenie vreodata,doar arunca mizeri.

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: