Actualitate

Inventatorul de lângă Lugoj a realizat un aparat care “simte” cutremurele cu un an înainte

Inventatorul de lângă Lugoj a realizat un aparat care “simte” cutremurele cu un an înainte

Cetateanul Lugoj

Localitatea timișeană Tomești are unul din cei mai renumiți inventatori români: Ioan Davidoni. Cu zeci de premii naționale și internaționale obținute la concursurile de inventică, Davidoni nu are stare. Inventează în permanență.

„Nu pot să stau să nu lucrez. Ăsta e harul meu. Poate să îmi ia cineva mașina, casa, totul, dar harul de a face invenții nu poate să mi-l ia nimeni”, declară Ioan Davidoni, care mărturisește că se simte la cei 68 de ani ca un puști de 20 de ani, fiind în stare să conducă 1.000 de km într-o zi fără să resimtă oboseala.

Vigoarea sa, spune Davidoni, vine din energiile pozitive cu care lucrează. Posesor al unor invenții revoluționare ca pantofii antistres, husa de telefon care reduce radiațiile, sutienul vibrator care le ferește pe femei de cancerul la sân sau îngrășământul magnetic, Ioan Davidoni susține că a pus bazele unui nou tip de medicină: cea vibrațională.

„Sunt sigur că prin inventarea acestor medicamente vibraționale am pus bazele medicinei vibraționale, care acționează pe informația care duce la boală. De ce s-au îmbolnăvit, de exemplu, rinichii? De vină este meridianul vezicii urinare, că de acolo primim energie la rinichi. E cel mai lung meridian din corp care trece prin creier și se blochează din cauza stresului și a poluării”, a explicat Davidoni, potrivit căruia fiecare om are o aură care îl protejează mai puțin sau mai mult în fața bolilor.

Spre exemplu, potrivit lui Davidoni, bănățenii au aura mai mică decât moldovenii, fiind mai expuși bolilor.

Masca antistres

O mască inventată de Ioan Davidoni  și vândută online cu 100 de lei, promite să revitalizeze funcțiile rinichilor, să îmbunătățească funcțiile sexuale sau să echilibreze pulsurile energetice, efectele putând fi constatate cu „aparatură profesională de profil”.

Centura magnetică, produsă de Davidoni și vândută cu 150 de lei bucata promite să înlăture oboseala, să combată durerile lombare și abdominale. Davidoni a explicat cum sunt făcute aceste obiecte, în așa fel încât să facă minuni medicale.

„Am în Lugoj o grămadă de paciente care au avut cancer la piept și după o lună de zile s-au vindecat. Nu chimioterapie, nu radioterapie. E altceva, vibrațional care merge pe oscilația naturală a Terrei și eu am găsit modalitatea să amplific energia aia. Am trei grupe de pietre prețioase pentru fiecare strat de culoare din aura noastră. Atunci anumite boli blochează stratul verde”, a explicat inventatorul.

Îngrășământul magnetic

În urmă cu aproape 10 ani, Ioan Davidoni a descoperit îngrășământul magnetic, cu ajutorul căruia a reușit să obțină „cel mai mare spic de grâu din lume”. Inventatorul susține că americanii abia acum descoperă invenția lui din urmă cu aproape 10 ani.

„Ei au ajuns la concluzia mea în 2015. Au spus că e cea mai mare invenție din ultimii 2.000 de ani. Pe Discovery. Zeci de universități de agricultură din America au primit sute de milioane de dolari pentru cercetarea îngrășământului magnetic. Eu îl am”, a declarat Davidoni.

Inventatorul nu se oprește la medicina vibrațională și promite două noi invenții.

 „Am făcut un aparat. E depus la OSIM. În două orașe am prevăzut cu un an înainte cutremurul. Față de Vrancea, până la 500 de km, simt pomii. Se modifică structura moleculară a sevei din pomi. Medicii mi-au dat aviz. Le-am spus că se va întâmpla ceva în Timișoara. Alea două cutremure cu doi ani, eu le-am prevăzut”, a spus Davidoni, care studiază în continuare seva pomilor afectați de cutremurul din urmă cu doi ani. Și asta nu e tot.

„Am ceva cu care se pot neutraliza tornardele. Da. Tornardele (n.r. formularea îi aparține inventatorului). Le-am testat cu niște medici de la noi din România, care au dat un aviz că e așa cum am zis eu”, a mai spus inventatorul.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. Dionisie Valentin Emmy

    2 mai 2016 at 17:35

    DOAR UN LĂUDĂROS DOAR ATÂT

  2. Bianka

    3 mai 2016 at 11:03

    E 1 aprilie ??

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Surpriză de proporții în dosarul în care Curtea de Conturi îl vrea pe Boldea la DNA. Dosarul pleacă la Curtea Supremă

Daniel Dancea20 ianuarie 2017

Mascaţii au descins la Lugoj şi în alte locaţii din Timiş şi Caraş-Severin, la contrabandiştii de ţigarete

Gabriel Iosa20 ianuarie 2017

Pentru ce au fost amendaţi 81 de şoferi la Lugoj în ultimele patru zile

Gabriel Iosa20 ianuarie 2017

Un lugojean şi-a făcut praf BMW-ul într-o curbă celebră din Arad

Gabriel Iosa20 ianuarie 2017

[FOTO] Armata, cadre didactice şi elevi din Lugoj, la un simpozion dedicat Micii Uniri

Gabriel Iosa19 ianuarie 2017
accedent tren lugoj

O persoană a murit călcată de tren la ieşirea din Lugoj spre Caransebeş

Gabriel Iosa19 ianuarie 2017

Călin Dobra convocă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a judeţului, după incidentul armat de la Timişoara

Cetateanul19 ianuarie 2017

Un lugojean a mers în SUA pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump

Daniel Dancea19 ianuarie 2017

Primăria Lugoj pregătește inventarul clădirilor pentru care trebuie să crească impozitele până la cinci ori

Daniel Dancea18 ianuarie 2017

UPDATE! Mascaţii au găsit bunurile furate de lugojeanul de 17 ani internat la centrul de la Buziaş

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Mascaţii au descins la Lugoj în această dimineaţă! Ce caută lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: