Autoliv Lugoj

Actualitate

Inventatorul de lângă Lugoj a realizat un aparat care “simte” cutremurele cu un an înainte

Inventatorul de lângă Lugoj a realizat un aparat care “simte” cutremurele cu un an înainte

Business Strategist

Localitatea timișeană Tomești are unul din cei mai renumiți inventatori români: Ioan Davidoni. Cu zeci de premii naționale și internaționale obținute la concursurile de inventică, Davidoni nu are stare. Inventează în permanență.

„Nu pot să stau să nu lucrez. Ăsta e harul meu. Poate să îmi ia cineva mașina, casa, totul, dar harul de a face invenții nu poate să mi-l ia nimeni”, declară Ioan Davidoni, care mărturisește că se simte la cei 68 de ani ca un puști de 20 de ani, fiind în stare să conducă 1.000 de km într-o zi fără să resimtă oboseala.

Vigoarea sa, spune Davidoni, vine din energiile pozitive cu care lucrează. Posesor al unor invenții revoluționare ca pantofii antistres, husa de telefon care reduce radiațiile, sutienul vibrator care le ferește pe femei de cancerul la sân sau îngrășământul magnetic, Ioan Davidoni susține că a pus bazele unui nou tip de medicină: cea vibrațională.

„Sunt sigur că prin inventarea acestor medicamente vibraționale am pus bazele medicinei vibraționale, care acționează pe informația care duce la boală. De ce s-au îmbolnăvit, de exemplu, rinichii? De vină este meridianul vezicii urinare, că de acolo primim energie la rinichi. E cel mai lung meridian din corp care trece prin creier și se blochează din cauza stresului și a poluării”, a explicat Davidoni, potrivit căruia fiecare om are o aură care îl protejează mai puțin sau mai mult în fața bolilor.

Spre exemplu, potrivit lui Davidoni, bănățenii au aura mai mică decât moldovenii, fiind mai expuși bolilor.

Masca antistres

O mască inventată de Ioan Davidoni  și vândută online cu 100 de lei, promite să revitalizeze funcțiile rinichilor, să îmbunătățească funcțiile sexuale sau să echilibreze pulsurile energetice, efectele putând fi constatate cu „aparatură profesională de profil”.

Centura magnetică, produsă de Davidoni și vândută cu 150 de lei bucata promite să înlăture oboseala, să combată durerile lombare și abdominale. Davidoni a explicat cum sunt făcute aceste obiecte, în așa fel încât să facă minuni medicale.

„Am în Lugoj o grămadă de paciente care au avut cancer la piept și după o lună de zile s-au vindecat. Nu chimioterapie, nu radioterapie. E altceva, vibrațional care merge pe oscilația naturală a Terrei și eu am găsit modalitatea să amplific energia aia. Am trei grupe de pietre prețioase pentru fiecare strat de culoare din aura noastră. Atunci anumite boli blochează stratul verde”, a explicat inventatorul.

Îngrășământul magnetic

În urmă cu aproape 10 ani, Ioan Davidoni a descoperit îngrășământul magnetic, cu ajutorul căruia a reușit să obțină „cel mai mare spic de grâu din lume”. Inventatorul susține că americanii abia acum descoperă invenția lui din urmă cu aproape 10 ani.

„Ei au ajuns la concluzia mea în 2015. Au spus că e cea mai mare invenție din ultimii 2.000 de ani. Pe Discovery. Zeci de universități de agricultură din America au primit sute de milioane de dolari pentru cercetarea îngrășământului magnetic. Eu îl am”, a declarat Davidoni.

Inventatorul nu se oprește la medicina vibrațională și promite două noi invenții.

 „Am făcut un aparat. E depus la OSIM. În două orașe am prevăzut cu un an înainte cutremurul. Față de Vrancea, până la 500 de km, simt pomii. Se modifică structura moleculară a sevei din pomi. Medicii mi-au dat aviz. Le-am spus că se va întâmpla ceva în Timișoara. Alea două cutremure cu doi ani, eu le-am prevăzut”, a spus Davidoni, care studiază în continuare seva pomilor afectați de cutremurul din urmă cu doi ani. Și asta nu e tot.

„Am ceva cu care se pot neutraliza tornardele. Da. Tornardele (n.r. formularea îi aparține inventatorului). Le-am testat cu niște medici de la noi din România, care au dat un aviz că e așa cum am zis eu”, a mai spus inventatorul.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. Dionisie Valentin Emmy

    2 mai 2016 at 17:35

    DOAR UN LĂUDĂROS DOAR ATÂT

  2. Bianka

    3 mai 2016 at 11:03

    E 1 aprilie ??

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un elev din Lugoj, premiu naţional la concursul de Public Speaking

Gabriel Iosa28 martie 2017

Filme pe toate gustuile la Cinema Bela Lugosi, în weekend şi joia viitoare

Gabriel Iosa27 martie 2017

Un polițist din Lugoj care a lovit în mafia contrabandiștilor de țigări, în toptul celor mai buni polițiști din România

Gabriel Iosa27 martie 2017

INEDIT! La Lugoj poţi mânca Choco Kebab, un desert cu de toate după care îţi lasă gura apă

Gabriel Iosa27 martie 2017

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017
%d blogeri au apreciat: