Actualitate

Inventatorul de lângă Lugoj a realizat un aparat care “simte” cutremurele cu un an înainte

Inventatorul de lângă Lugoj a realizat un aparat care “simte” cutremurele cu un an înainte

Autoliv

Localitatea timișeană Tomești are unul din cei mai renumiți inventatori români: Ioan Davidoni. Cu zeci de premii naționale și internaționale obținute la concursurile de inventică, Davidoni nu are stare. Inventează în permanență.

„Nu pot să stau să nu lucrez. Ăsta e harul meu. Poate să îmi ia cineva mașina, casa, totul, dar harul de a face invenții nu poate să mi-l ia nimeni”, declară Ioan Davidoni, care mărturisește că se simte la cei 68 de ani ca un puști de 20 de ani, fiind în stare să conducă 1.000 de km într-o zi fără să resimtă oboseala.

Vigoarea sa, spune Davidoni, vine din energiile pozitive cu care lucrează. Posesor al unor invenții revoluționare ca pantofii antistres, husa de telefon care reduce radiațiile, sutienul vibrator care le ferește pe femei de cancerul la sân sau îngrășământul magnetic, Ioan Davidoni susține că a pus bazele unui nou tip de medicină: cea vibrațională.

„Sunt sigur că prin inventarea acestor medicamente vibraționale am pus bazele medicinei vibraționale, care acționează pe informația care duce la boală. De ce s-au îmbolnăvit, de exemplu, rinichii? De vină este meridianul vezicii urinare, că de acolo primim energie la rinichi. E cel mai lung meridian din corp care trece prin creier și se blochează din cauza stresului și a poluării”, a explicat Davidoni, potrivit căruia fiecare om are o aură care îl protejează mai puțin sau mai mult în fața bolilor.

Spre exemplu, potrivit lui Davidoni, bănățenii au aura mai mică decât moldovenii, fiind mai expuși bolilor.

Masca antistres

O mască inventată de Ioan Davidoni  și vândută online cu 100 de lei, promite să revitalizeze funcțiile rinichilor, să îmbunătățească funcțiile sexuale sau să echilibreze pulsurile energetice, efectele putând fi constatate cu „aparatură profesională de profil”.

Centura magnetică, produsă de Davidoni și vândută cu 150 de lei bucata promite să înlăture oboseala, să combată durerile lombare și abdominale. Davidoni a explicat cum sunt făcute aceste obiecte, în așa fel încât să facă minuni medicale.

„Am în Lugoj o grămadă de paciente care au avut cancer la piept și după o lună de zile s-au vindecat. Nu chimioterapie, nu radioterapie. E altceva, vibrațional care merge pe oscilația naturală a Terrei și eu am găsit modalitatea să amplific energia aia. Am trei grupe de pietre prețioase pentru fiecare strat de culoare din aura noastră. Atunci anumite boli blochează stratul verde”, a explicat inventatorul.

Îngrășământul magnetic

În urmă cu aproape 10 ani, Ioan Davidoni a descoperit îngrășământul magnetic, cu ajutorul căruia a reușit să obțină „cel mai mare spic de grâu din lume”. Inventatorul susține că americanii abia acum descoperă invenția lui din urmă cu aproape 10 ani.

„Ei au ajuns la concluzia mea în 2015. Au spus că e cea mai mare invenție din ultimii 2.000 de ani. Pe Discovery. Zeci de universități de agricultură din America au primit sute de milioane de dolari pentru cercetarea îngrășământului magnetic. Eu îl am”, a declarat Davidoni.

Inventatorul nu se oprește la medicina vibrațională și promite două noi invenții.

 „Am făcut un aparat. E depus la OSIM. În două orașe am prevăzut cu un an înainte cutremurul. Față de Vrancea, până la 500 de km, simt pomii. Se modifică structura moleculară a sevei din pomi. Medicii mi-au dat aviz. Le-am spus că se va întâmpla ceva în Timișoara. Alea două cutremure cu doi ani, eu le-am prevăzut”, a spus Davidoni, care studiază în continuare seva pomilor afectați de cutremurul din urmă cu doi ani. Și asta nu e tot.

„Am ceva cu care se pot neutraliza tornardele. Da. Tornardele (n.r. formularea îi aparține inventatorului). Le-am testat cu niște medici de la noi din România, care au dat un aviz că e așa cum am zis eu”, a mai spus inventatorul.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. Dionisie Valentin Emmy

    2 mai 2016 at 17:35

    DOAR UN LĂUDĂROS DOAR ATÂT

  2. Bianka

    3 mai 2016 at 11:03

    E 1 aprilie ??

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: