Actualitate

Îți dublezi banii pentru pariuri online în doar câteva minute (P)

Îți dublezi banii pentru pariuri online în doar câteva minute (P)

Cetateanul Lugoj

Mulți pariori sunt de părere cu agenția Unibet este în Top3 case de pariuri online care funcționează legal în România. Mi-am deschis și eu cont acolo, în primul rând datorită platformei de streaming video live.

Am beneficiat și de promoția de bun-venit, care oferă un pariu fără risc în valoare maximă de 150 de lei. Chestia e că, dacă îți deschizi cont direct de pe platforma lor, bonusul este de 50% din primul depozit. Eu am fost un pic mai deștept – ceea ce-ți recomand și ție – și am intrat prin linkul de pe site-ul comunității pariorilor online din România.

Cum profiți la maxim de promoție

Astfel, am primit un bonus de 100% la depozit. A fost ca și cum mi-aș fi dublat banii. Am spus să profit la maxim. Am pus primul pariu cu miza de 150 de lei. Eu joc de obicei maxim 20 de lei pe bilet, dar știam că nu risc nimic. M-am „aruncat” și la cotă: 5.40. A fost pierzător, deci în cont mi-au rămas … 150 de lei.

Miza returnată a fost considerată bonus și trebuia să îndeplinesc niște condiții de rulaj în caz că voiam să retrag banii. Normal că nu voiam să îi retrag. Doar alimentasem contul ca să pariez. Oricum, în câteva zile am făcut și rulajul. În loc să mă supere, această prevedere din regulament a reprezentat o provocare pentru „abilitățile” mele de parior.

pariurix-cetateanul-1-2

Am fost inspirat și câștigat mai mult decât dacă aș fi jucat cum jucam de obicei. Concret, a trebuit să rulez 150 de lei de trei ori (deci 450 de lei) în pariuri sportive cu cota minimă 1.40. Dacă voiam să îi joc în alte secțiuni, era alt rulaj, dar eu joc doar pe sport, deci nu m-a interesat.

Era o perioadă cu meciuri din preliminariile CM 2018 – detalii aici. Punct ochi, punct lovit. Am pus cinci pariuri, câte unul pe zi: patru cu miza de 100 de lei și unul de 50 de lei. Cotele, între 1.40 și 1.50. Consider că acesta e intervalul cel mai bun din punctul de vedere al raportului dintre câștig și risc.

Mi-am dublat banii prin pariuri

Așa cum spuneam, am avut inspirație și toate cele cinci pariuri au fost câștigătoare. La o cotă medie de 1.45, am avut un profit de 200 de lei. Așadar, mi-am dublat banii pe care i-am depus inițial și am câștigat și ceva în plus.

O altă modalitate de a-ți dubla rapid banii la pariuri este aceea de a rula bugetul inițial prin pariuri cu cota 2.00. Este o cotă accesibilă, dacă joci bilete multiple. Vorbim de două selecții cu cote de 1.42.

Inspiră-te din postările tipsterilor

Se poate scrie o carte întreagă despre pariurile pe cotă 2.00. În primul rând, trebuie să te pricepi bine la sportul pe care pariezi. În al doilea rând, trebuie să timp și răbdare ca să poți analiza meciurile care urmează. Graba strică pariul.

Eu îmi fac o „listă lărgită” cu evenimentele „eligibile” de a fi jucate, potrivit unor criterii după care mă ghidez. Completez apoi această listă cu ponturi găsite pe net.

pariurix-cetateanul-2

Îmi este util și la capitolul acesta site-ul comunității pariorilor din România. Există o secțiune numită chiar „Biletul zilei”, unde sunt postate multe propuneri de bilete cu cote de la 2.00 în sus. Nu le copiez, dar mă inspir din ele. Oricât de organizat ai fi, nu poți acoperi singur un domeniu precum fotbalul. Fiecare tipster este specializat pe câteva competiții.

După ce am terminat cu lista extinsă, trec la o analiză mai amănunțită și selectez doar „cele mai sigure” meciuri, pe care le grupez pe câteva bilete care au cota aproximativă 2.00 și miză egală. Se întâmplă rar să ies pe minus într-o zi. Cu un management corect al banilor, îți poți dubla bugetul de pariuri.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016