Actualitate

Îți dublezi banii pentru pariuri online în doar câteva minute (P)

Îți dublezi banii pentru pariuri online în doar câteva minute (P)

Autoliv

Mulți pariori sunt de părere cu agenția Unibet este în Top3 case de pariuri online care funcționează legal în România. Mi-am deschis și eu cont acolo, în primul rând datorită platformei de streaming video live.

Am beneficiat și de promoția de bun-venit, care oferă un pariu fără risc în valoare maximă de 150 de lei. Chestia e că, dacă îți deschizi cont direct de pe platforma lor, bonusul este de 50% din primul depozit. Eu am fost un pic mai deștept – ceea ce-ți recomand și ție – și am intrat prin linkul de pe site-ul comunității pariorilor online din România.

Cum profiți la maxim de promoție

Astfel, am primit un bonus de 100% la depozit. A fost ca și cum mi-aș fi dublat banii. Am spus să profit la maxim. Am pus primul pariu cu miza de 150 de lei. Eu joc de obicei maxim 20 de lei pe bilet, dar știam că nu risc nimic. M-am „aruncat” și la cotă: 5.40. A fost pierzător, deci în cont mi-au rămas … 150 de lei.

Miza returnată a fost considerată bonus și trebuia să îndeplinesc niște condiții de rulaj în caz că voiam să retrag banii. Normal că nu voiam să îi retrag. Doar alimentasem contul ca să pariez. Oricum, în câteva zile am făcut și rulajul. În loc să mă supere, această prevedere din regulament a reprezentat o provocare pentru „abilitățile” mele de parior.

pariurix-cetateanul-1-2

Am fost inspirat și câștigat mai mult decât dacă aș fi jucat cum jucam de obicei. Concret, a trebuit să rulez 150 de lei de trei ori (deci 450 de lei) în pariuri sportive cu cota minimă 1.40. Dacă voiam să îi joc în alte secțiuni, era alt rulaj, dar eu joc doar pe sport, deci nu m-a interesat.

Era o perioadă cu meciuri din preliminariile CM 2018 – detalii aici. Punct ochi, punct lovit. Am pus cinci pariuri, câte unul pe zi: patru cu miza de 100 de lei și unul de 50 de lei. Cotele, între 1.40 și 1.50. Consider că acesta e intervalul cel mai bun din punctul de vedere al raportului dintre câștig și risc.

Mi-am dublat banii prin pariuri

Așa cum spuneam, am avut inspirație și toate cele cinci pariuri au fost câștigătoare. La o cotă medie de 1.45, am avut un profit de 200 de lei. Așadar, mi-am dublat banii pe care i-am depus inițial și am câștigat și ceva în plus.

O altă modalitate de a-ți dubla rapid banii la pariuri este aceea de a rula bugetul inițial prin pariuri cu cota 2.00. Este o cotă accesibilă, dacă joci bilete multiple. Vorbim de două selecții cu cote de 1.42.

Inspiră-te din postările tipsterilor

Se poate scrie o carte întreagă despre pariurile pe cotă 2.00. În primul rând, trebuie să te pricepi bine la sportul pe care pariezi. În al doilea rând, trebuie să timp și răbdare ca să poți analiza meciurile care urmează. Graba strică pariul.

Eu îmi fac o „listă lărgită” cu evenimentele „eligibile” de a fi jucate, potrivit unor criterii după care mă ghidez. Completez apoi această listă cu ponturi găsite pe net.

pariurix-cetateanul-2

Îmi este util și la capitolul acesta site-ul comunității pariorilor din România. Există o secțiune numită chiar „Biletul zilei”, unde sunt postate multe propuneri de bilete cu cote de la 2.00 în sus. Nu le copiez, dar mă inspir din ele. Oricât de organizat ai fi, nu poți acoperi singur un domeniu precum fotbalul. Fiecare tipster este specializat pe câteva competiții.

După ce am terminat cu lista extinsă, trec la o analiză mai amănunțită și selectez doar „cele mai sigure” meciuri, pe care le grupez pe câteva bilete care au cota aproximativă 2.00 și miză egală. Se întâmplă rar să ies pe minus într-o zi. Cu un management corect al banilor, îți poți dubla bugetul de pariuri.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Tensiunile dintre clanurile de romi din Lugoj au ajuns la cote maxime. Cu Poliția la ușă, țiganii s-au atacat peste gardul caselor în care locuiesc

Daniel Dancea29 aprilie 2017

VIDEO Motivul ultimului scandal dintre clanurile țigănești de la Lugoj. Ce spun șefii clanurilor, Ghiță și Mata, despre războiul dintre ei

Daniel Dancea29 aprilie 2017

O lugojeancă, pasagera cu numărul 100.000 pe ruta Timişoara – Bucureşti a celor de la Ryanair

Gabriel Iosa27 aprilie 2017

Un făgeţean a ajuns la închisoare pentru că a condus beat pe străzile oraşului

Cetateanul27 aprilie 2017

Un bătrân a fost jefuit de doi indivizi care conduceau o maşină cu numere de Franţa

Cetateanul26 aprilie 2017

O lugojeancă îmbracă cu flori Fântâna cu Peşti din centrul Timişoarei, în cadrul Festivalului TimFloralis

Daniel Groza25 aprilie 2017

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: