Autoliv Lugoj

Sport

Ivan Guidea a fost învins de fostul campion olimpic la Turneul Internaţional din Polonia

Ivan Guidea a fost învins de fostul campion olimpic la Turneul Internaţional din Polonia

Cetateanul Lugoj

Ivan Guidea sportivul legitimat la secţia de lupte libere a Clubului Sportiv Municipal Lugoj a participat în perioada 17-19 iunie la un Turneu Internaţional de verificare în Polonia, penultimul test înainte de Jocurile Olimpice din Brazilia.

Luptătorul a susţinut trei meciuri, având ca adversari sportivi puternici, printre care şi fostul campion olimpic de la Londra, rusul Dzhamal Otarsultanov. În primul meci a învins un sportiv polonez, Ogonovschi. În cea de-a doua dispută, Ivan l-a întîlnit pe reprezentantul Americii, Bernard Furtel. A fost un meci echilibrat, însă în cele din urmă sporivul de la CSM a cedat cu 3-1. Lupta pentru medalia de bronz a categoriei 57 kg s-a dat între Guidea şi  Dzhamal Otarsultanov, medaliatul cu aur la ediţia trecută a Jocurilor Olimpice. Reprezentantul CSM-ului a pierdut meciul şi totodată a ratat o clasare pe podium.

Chiar dacă nu a fost printre primii trei, Anatol Guidea, fratele lui Ivan şi antrenorul lotului national de lupte libere este mulţumit de evoluţia lui, că a luptat de la egal la egal cu cei mai buni sportivi din lume. Acesta spune că dacă anumite mici greşeli vor fi corectate, Ivan va reuşi un rezultat de excepţie la Rio.

“Turneul a fost foarte puternic, cu sportivi recunoscuţi pe plan internaţional. Ivan a reuşit să facă trei meciuri foarte bune, care mi-au demonstrat că se poate bate de la egal la egal cu cei mai buni sportivi. Până la Jocurile Olimpice a mai rămas puţin timp şi sper să mai corectăm anumite lucruri. În Brazilia vor conta mai multe aspecte, cum îşi va realiza categoria de greutate, cum se vor prezenta ceilalţi concurenţi, şi să evite accidentările”, a afirmat Anatol Guidea.

Până la Jocurile Olimpice, Ivan va mai participa la un Turneu de Verificare, la Dortmund, în Germania, în perioada 1-3 iulie, apoi la un stagiu de pregătire în Rusia care va dura până când va face deplasarea în Brazilia.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: