Autoliv Lugoj

Sport

Ivan Guidea de la CSM Lugoj se pregăteşte în Rusia pentru Cupa Naţiunilor la lupte libere

Ivan Guidea de la CSM Lugoj se pregăteşte în Rusia pentru Cupa Naţiunilor la lupte libere

Cetateanul Lugoj

Ivan Guidea, singurul sportiv legitimat la CSM Lugoj, care a participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a început un nou ciclu de pregătire pentru viitoarele competiţii europene şi mondiale la care intenţionează să participe.

Guidea, legitimat la secţia de lupte libere a clubului lugojean, a plecat în Rusia, unde va sta până la sfârşitul acestei săptămâni, când se va deplasa în Germania pentru a lupta într-un meci. Se va întoarce apoi în Rusia să-şi continue pregătirea până la Cupa Naţiunilor, competiţie care va avea loc la Bucureşti, în perioada 17-18 noiembrie.

Sportivul originar din Republica Moldova a optat din nou pentru Rusia ca ţară în care să-şi desfăşoare antrenamentele, după ce pentru Jocurile Olimpice din Brazilia şi-a susţinut pregătirea tot în ţara în care luptele sunt la ele acasă.

“Am ales Rusia pentru că acolo sunt cei mai buni parteneri de luptă. Avându-l ca şi coleg pe Albert Saritov, este foarte comod să se antreneze şi să lucreze împreună. În viziunea mea ca antrenor, cele mai bune condiţii de de antrenament există atunci când ai parteneri de valoare. Restul condiţiilor ce ţin de cazare şi masă sunt importante, dar dacă le ai la un nivel mediu, ele ajung”, a declarat Anatol Guidea, antrenorul lotului naţional de lupte libere şi fratele lui Ivan Iguidea.

Programul unei zile pentru Ivan Guidea începe cu înviorarea de dimineaţă, apoi de la ora 10 are primul antrenament. După amiază îşi desfăşoară al doilea antrenament de la ora 17. Fiecare durează aproximativ două ore.

“Acum a început să-şi desfăşoare pregătirea mai intens. Până în aceast moment a fost într-o perioadă de refacere, cu antrenamente mai uşoare. Este un început de pregătire pentru viitoarele campionate europene şi mondiale şi următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice. Cupa naţiunilor va fi, la fel, o etapă de pregătire, nu este un obiectiv suprem”, a precizat Anatol Guidea.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: