Autoliv Lugoj

Sport

Ivan Guidea participă la Turneul Internaţional din Polonia, un test înainte de Jocurile Olimpice

Ivan Guidea participă la Turneul Internaţional din Polonia, un test înainte de Jocurile Olimpice

Business Strategist

Ivan Guidea  (57 kg), sportivul legitamat la secţia de lupte libere a Clubului Sportiv Municipal Lugoj, a intrat într-un program complex de pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. După Turneul de Calificare din Mongolia, în urma căruia a obţinut dreptul de a participa J O, a plecat în pregătire în Rusia,  a stat o lună de zile, după care a făcut deplasarea în Polonia, unde se află şi acum.

În perioda 17-19 iunie, Ivan va participa în Polonia la un Turneu Internaţional de verificare, unde vor fi prezenţi 70 de sportivi, la diferite categorii de greutate, din 15 ţări.

“Va avea parteneri puternici. Este un examen important pentru competiţa din Brazilia”, a declarat Anatol Guidea, fratele lui Ivan şi antrenorul lotului naţional de lupte libere.

După Polonia, pregătirea continuă în Germania şi Rusia

După acest turneu, Ivan Guidea va avea doar trei zile pauză la Bucureşti, după care se va întoarce în Polonia pentru a continua antrenamentele. Apoi, în perioada 1-3 iulie va lua parte la Turneul Internaţional la Dortmund. Va urma o pauză de o săptămână, după care se va reîntoarce în Rusia pentru pregătire, unde va sta până va face deplasarea în Brazilia la Jocurile Olimpice.

“Până acum stagiul evoluează foarte bine, nu are accidentări. A respectat foarte bine programul de pregătire şi vom vedea cum se prezintă la turneele de verificare. Dacă sunt anumite nereguli le vom corecta, deoarece acesta este scopul turneelor”, a precizat Anatol Guidea, antrenorul lotului naţional de lupte libere.

Deşi îi vine greu să se pronunţe referitor la şansele sportivului legitimat la Lugoj de a urca pe podium în Brazilia, antrenorul lui Ivan spune că  acesta va da totul pentru o medalie.

“Muncim pentru o medalie la Rio. Cred că are şanse mari, deşi la categoria lui Ivan sunt foarte mulţi sportivi valoroşi. În toate meciurile luptătorii vor avea şanse egale. Totul depinde de moment, de forma în care se află sportivii şi de modul în care reuşesc să-şi realizeze categoria de greutate. Noi sperăm. E greu să dau un pronostic despre ceea ce se va întâmpla la Rio, dar ne străduim pentru o medalie în Brazilia”, a mai spus Anatol Guidea.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: