Sport

Ivan Guidea, pregătit să dea lovitura la Jocurile Olimpice. Vezi când intră în concurs singurul sportiv legitimat la CSM Lugoj calificat pentru Rio

Ivan Guidea, pregătit să dea lovitura la Jocurile Olimpice. Vezi când intră în concurs singurul sportiv legitimat la CSM Lugoj calificat pentru Rio

Cetateanul Lugoj

Ivan Guidea, singurul sportiv legitimat la CSM Lugoj care este calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, va intra în concurs la lupte libere, în cadrul categoriei 57 kg, vineri 19 august, de la ora 16 a României, când va lupta în calificări. Recalificările şi finalele vor avea loc de la ora 22.

Cu o zi înainte va avea loc cântarul oficial, când luptătorul originar din Republica Moldova speră să-şi realizeze categoria şi să nu aibă emoţii. Tot atunci va avea loc şi tragerea la sorţi a adversarului cu care Guidea va lupta, la 57 kg fiind calificaţi 19 sportivi.

“Sper să obţină o medalie şi sunt convins că asta este şi dorinţa lui, pentru că în sens contrar înseamnă că s-a sacrificat atâţia ani degeaba. Dar sunt luptători foarte valoroşi la categoria lui Ivan, va fi foarte greu, dar nu imposibil”, a declarat Gheorghe Bologa, directorul Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

Pentru această ediţie a Jocurilor Olimpice, Ivan Guidea s-a pregătit intens, a avut un program complex, ultima parte a stagiului desfăşurându-se în Rusia, acolo unde luptele sunt la ele acasă.

“Pregătirea sportivului pentru actuala ediţie a Jocurilor Olimpice s-a făcut ca la carte, în Rusia, unde a făcut sparring cu cei mai buni luptători ai lumii. Însă toţi particpanţii de la Jocurile Olimpice au trecut printr-un astfel de program special de pregătire”, a mai spus Bologa.

Până acum România are patru medalii obţinute la Jocurile Olimpice din Brazilia. Echipa feminină de spadă a obţinut medalia de aur, argint au luat jucătorii de tenis Horia Tecău şi Florin Mergea în competiţia de dublu, iar pe treapta a treia a podiumului olimpic au urcat Gabriel Sîncrăian la haltere, categoria 85 kg, respectiv echipajul feminine de canotaj- opt rame cu cârmaci.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017

VIDEO – Lacul Surduc e bocnă! Stoichescu a făcut drifturi cu o maşină de peste 2,5 tone

Daniel Groza9 ianuarie 2017

Simion Moatăr, noul director al CSŞ Lugoj: “Vrem să rămânem în elita cluburilor sportive şcolare din România”

Alina Damian6 ianuarie 2017

Echipa de volei nu a făcut niciun transfer în pauza competiţională. “Încercăm să ne menţinem în zona mediană a clasamentului”

Alina Damian4 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: