Sport

Ivan Guidea, pregătit să dea lovitura la Jocurile Olimpice. Vezi când intră în concurs singurul sportiv legitimat la CSM Lugoj calificat pentru Rio

Ivan Guidea, pregătit să dea lovitura la Jocurile Olimpice. Vezi când intră în concurs singurul sportiv legitimat la CSM Lugoj calificat pentru Rio

Autoliv

Ivan Guidea, singurul sportiv legitimat la CSM Lugoj care este calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, va intra în concurs la lupte libere, în cadrul categoriei 57 kg, vineri 19 august, de la ora 16 a României, când va lupta în calificări. Recalificările şi finalele vor avea loc de la ora 22.

Cu o zi înainte va avea loc cântarul oficial, când luptătorul originar din Republica Moldova speră să-şi realizeze categoria şi să nu aibă emoţii. Tot atunci va avea loc şi tragerea la sorţi a adversarului cu care Guidea va lupta, la 57 kg fiind calificaţi 19 sportivi.

“Sper să obţină o medalie şi sunt convins că asta este şi dorinţa lui, pentru că în sens contrar înseamnă că s-a sacrificat atâţia ani degeaba. Dar sunt luptători foarte valoroşi la categoria lui Ivan, va fi foarte greu, dar nu imposibil”, a declarat Gheorghe Bologa, directorul Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

Pentru această ediţie a Jocurilor Olimpice, Ivan Guidea s-a pregătit intens, a avut un program complex, ultima parte a stagiului desfăşurându-se în Rusia, acolo unde luptele sunt la ele acasă.

“Pregătirea sportivului pentru actuala ediţie a Jocurilor Olimpice s-a făcut ca la carte, în Rusia, unde a făcut sparring cu cei mai buni luptători ai lumii. Însă toţi particpanţii de la Jocurile Olimpice au trecut printr-un astfel de program special de pregătire”, a mai spus Bologa.

Până acum România are patru medalii obţinute la Jocurile Olimpice din Brazilia. Echipa feminină de spadă a obţinut medalia de aur, argint au luat jucătorii de tenis Horia Tecău şi Florin Mergea în competiţia de dublu, iar pe treapta a treia a podiumului olimpic au urcat Gabriel Sîncrăian la haltere, categoria 85 kg, respectiv echipajul feminine de canotaj- opt rame cu cârmaci.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: