Jameela Jamil a fost „complet suicidală” după ce criticii au susținut că are boli false

0

Jameela Jamil se simte mult mai bine acum decât acum un an. În februarie 2020, vedeta Good Place, în vârstă de 34 de ani, se confrunta cu „acuzații false” că și-ar fi inventat problemele sale de sănătate și că are sindromul Munchausen sau o tulburare factitivă, o boală mintală care îi determină pe oameni să se sperie sănătatea falsă a cuiva, pentru atenție.

Criticile l-au determinat pe Jamil să devină suicidală, a spus ea într-un interviu de duminică.

„Cu doar un an în urmă eram total sinucigașă”, a spus ea într-o apariție virtuală la The BodCon, o conferință axată pe încrederea corpului.

„Săptămâna aceasta este săptămâna mea de ziua de naștere. Am fost complet depresivă de ziua mea anul trecut din cauza a cât de mult oamenii își bateau joc de dizabilitatea mea sau, cum ar fi, batjocorindu-mi sănătatea mintală și am fost, ce lume urâtă, nu vreau să mai fiu aici „.

Jamil s-a luptat împotriva a ceea ce s-a referit anul trecut la „minciuni și teorii ale conspirației” și se află acum într-un loc mai bun, a spus ea.

„Acum un an mai târziu, sunt ca cea mai puternică și cea mai fericită și cea mai liberă persoană care am fost vreodată”, a spus ea.

Jamil, care a fondat platforma activistă de întreținere corporală I Weigh, a spus că de atunci a învățat să nu-i pese atât de mult de ceea ce cred oamenii despre ea.

„Nu vreau să impresionez o grămadă de necunoscuți care, din cauza misoginiei, caută oricum să îmi facă găuri”, a spus ea, numind controlul suplimentar asupra femeilor o altă formă de sexism.

„Uită-te la modul în care tratăm femeile în ochii publicului, privește mega mafia, privește Britney Spears, privește Paris Hilton, Lindsay Lohan, Amanda Bynes, precum Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, Greta Thunberg – facem asta pentru fiecare femeie proeminentă „, a continuat ea.

„Când nu ne place un bărbat, nu învățăm nimic despre el – nu-i învățăm numele. Nu-l urmărim pe internet, pur și simplu nu ne pasă. Când nu ne place o femeie, vom investiga fiecare lucru pe care l-a spus vreodată, a făcut vreodată … o cercetăm obsesiv. Este cu adevărat ciudat. „

Sursa – Glow Magazin.

Citește și