James Newman a fost reselectat pentru Eurovision Song Contest 2021 în Marea Britanie

0

James Newman primește încă o șansă la Eurovision, după ce a fost reselectat pentru a reprezenta Marea Britanie pentru concursul din 2021 din Olanda. Cântărețul și scriitorul a fost ales anul trecut, dar pandemia a obligat evenimentul să fie anulat pentru prima dată.

Noua sa piesă va fi dezvăluită mai târziu, dar promite ceva „pozitiv și optimist”.

„Trebuie să termin ce am început”, spune James pentru Radio 1 Newsbeat.

„Am fost atât de distrus când a fost anulat anul trecut și nu am avut ocazia să merg la Rotterdam și să cânt pe scenă. Am vrut imediat să iau parte din nou”.

Concursul urmează să aibă loc în perioada 18-22 mai la Ahoy din Rotterdam!.

James se alătură multor alți concurenți din clasa Eurovision din 2020 care se vor întoarce în 2021, inclusiv islandezul Daoi Freyr.

James iubește o baladă, dar spune că „nu mi s-a părut bine” anul acesta. Noua melodie va fi dezvăluită în câteva săptămâni.

„Simt că toată lumea își dorește o petrecere și să se distreze, așa că, atunci când scriam, asta aveam în cap. Am vrut ceva pe care oamenii să poată dansa, chiar dacă este doar în bucătăria lor”.

James este un compozitor de succes de muzică pop și a scris pentru mulți cântăreți printre care Ed Sheeran și Jess Glynne și este fratele mai mare al lui John Newman.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și