Jennifer Aniston promovează frumusețea naturală într-un selfie uimitor din trecut

0

Jennifer Aniston s-a simțit în centrul atenției joi, în timp ce vedeta din serialul Friends a împărtășit astăzi un throwback selfie, realizat exact acum un an. Vedeta de la Hollywood s-a dus pe Instagram Stories pentru a împărtăși o fotografie uimitoare a ei purtând un machiaj minim, în timp ce se ghemuia alături de iubitul ei câine Clyde în camera de zi.

În imagine, Jennifer își încuraja adepții să voteze pentru viitoarele alegeri. Actrița a plasat un autocolant „Am votat” pe fruntea lui Clyde și a scris în legenda: „Acum un an astăzi. Ce an”.

Actrița premiată a revenit încet și ea la normal, după ce s-a întors la locul de muncă la The Morning Show la începutul anului. Jennifer a împărtășit un videoclip despre ea făcând o cafea în timpul pauzei de prânz pe platourile de filmare săptămâna trecută, îmbrăcată în personaje ca alter-ego Alex Levy.

În timpul pandemiei, actrița de 52 de ani chiar a adoptat un nou cățeluș, Lord Chesterfield, care s-a alăturat celorlalți câini ai lui Jennifer, Sophie și Clyde.

Vedeta își adoră prietenii cu patru picioare și împărtășește adesea fotografii dulci ale acestora pe social media. Ne putem aștepta să o vedem pe Jennifer să se reunească cu prietenii ei în co-staruri într-un viitor foarte apropiat, deoarece Lisa Kudrow a dezvăluit recent că au început deja filmările.

Actrița – care a jucat-o pe Phoebe Buffay în spectacol – a filmat deja materiale pentru aceasta și a dat o perspectivă asupra reuniunii în timp ce apărea pe podcast Literally! Cu Rob Lowe.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și