Jess Glynne își cere scuze pentru că a folosit un limbaj transfobic pe podcast

0

Jess Glynne și-a cerut scuze pentru că a folosit o insultă transfobică „inacceptabilă” într-un interviu. Cântăreața a apărut săptămâna trecută pe podcast-ul comediantului Mo Gilligan și a povestit despre vizitarea unui club de striptease transgender.

Pumnul povestii a fost despre cineva care se simte inconfortabil în preajma oamenilor din locație. Jess a scris pe Instagram că „îi pare rău din toată inima” după ce un clip a fost postat online și a fost puternic criticat.

„Modul în care este folosit un termen atât de învechit de către cineva din comunitatea LGBT este o rușine enormă”, a spus un utilizator.

„Vreau să abordez apariția mea pe podcast-ul @mothecomedian, când o poveste pe care am spus-o a provocat o infracțiune masivă și nedreaptă”, a scris ea.

„În primul rând, vreau să spun că îmi pare rău din toată inima”. Ea a continuat: „Știu că, în acest caz, îmi pare rău nu este suficient, de-a lungul vieții mele am făcut o mulțime de greșeli și ceea ce am ajuns să știu este că singurul beneficiu pentru a face una este să învăț din ea. Cuvântul folosit de Jess în interviul său se numără printre cele mai frecvente slăbiciuni împotriva persoanelor trans online – potrivit unui studiu recent.

„Să știu că am avut un impact negativ asupra comunității prin propria mea ignoranță mi-a smuls o bucată din inimă”. ea a explicat.

„Știu că trebuia să-mi abordez greșeala direct și să mă educ despre o problemă despre care am fost sincer ignorantă.

„Limbajul pe care l-am folosit pe podcast a fost inacceptabil, deoarece cineva care a fost mereu scufundat în comunitatea LGBTQ +, am asistat direct la progresele care au fost făcute în ceea ce privește limbajul, mi-e rușine că nu știam puterea slăbiciunii T până acum. ”

Cântăreața a împărtășit apoi o listă de organizații despre care a spus că adepții ei ar putea „învăța de la ele”. Organizatorii London Trans Pride spun că, cântăreața „mai are mult de făcut”, dar i-au spus că scuzele sunt „un pas în direcția cea bună”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și