Jojo le cere fanilor ajutorul! Prin ce trece vedeta de câteva zile

0

Jojo a postat în urmă cu câteva zile o poză pe rețelele de socializare în care chiar i-a îngrijorat pe fani. Artista a mărturisit faptul că a contactat o boală, și nu era de mirare, având în vedere faptul că a apărut cu masca pe față!

De câteva zile, Cătălina Grama se luptă cu o răceală destul de puternică. Așadar, artista le-a cerut fanilor ajutorul în a găsi mai multe măști de protecție, pe care trebuie să le poarte, ca să nu trebuiască să îi infecteze și pe cei din jurul ei. Jojo le-a cerut prietenilor ei internauți să îi spună și ei unde mai poate găsi astfel de măști de protecție, care, în urma crizei epidemiei de gripă, cu greu se mai găsesc.

“Neata dragilor! Uite si fata mea din ultimele zile, care imi aminteste de #TestoaseleNinja!! Ma gandesc sa imi schimb numele in RafaelA sau LeonardA, sau asa ceva. In alta ordine de idei, dupa ce am purtat-o zi si noapte am facut alergie la ea. Si tind sa cred ca si ea a facut alergie la mine. Bine, am purtat mai multe, nu numai pe aceasta. Daca stiti vreo farmacie unde mai au masti, va rog sa imi scrieti mai jos. In zona in care locuiesc s-au terminat! Raceala mea insa e tot aici. Asa ca… o sa ma apuc sa port esarfe din satin sau de matase, ca banditii, ca nu stiu ce altceva sa fac. Zi faina, fara masca!

P.S: Diseara ne vedem la Valcea cu spectacolul #DiagnosticRezervat!” a scris Cătălina Grama atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

Jojo, declarații nebănuite despre copiii ei. Ce a dezvăluit artista despre ei

„Când suntem toți patru, suntem compleți. Achim când era de vârsta Zorei a avut cea mai simpatica afirmație despre familia noastra : “ Ce echipă!” Și așa ne-a ramas numele si azi. Aș sta încă o luna în vacantă la Sfântu cu echipa mea iubita…

Savurez fiecare secundă pentru că știu cât de repede va trece totul, ca un vis frumos. Vreau să trăiesc mai mult momentul asta în care Zori vrea să fie unicorn în fiecare zi, iar Achim explorator și arcaș pe rând.

Faptul ca plaja este aproape goală le stimulează creativitatea și se joacă parca mai mult decat de obicei unul cu celalalt. Amandoi insa au personalitati puternice și se mai supără din când în când și atunci se aude tare : “mamiiii” pe doua voci care cer “dreptate”.

Faptul ca au la varsta asta nevoie de mami e cel mai minunat privilegiu pe care mi l-a oferit viața până acum. MAMI este cea mai frumoasa, amețitoare, copleșitoare implinire a vieții mele. Va iubesc” a postat aceasta pe contul ei de socializare.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: playtech.ro, click.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și