„Joker”, cu Joaquin Phoenix, se menține pe primul loc în box office-ul românesc

0

 Filmul „Joker”, regizat de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix în rolul principal, se menține pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.757.742,16 lei, potrivit Cinemagia.

În regia lui Todd Phillips, pelicula „Joker”, premiată cu Leul de Aur la Veneția, a adus pe marile ecrane actori celebri, precum Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron și Zazie Beetz. Filmul spune o poveste moralizatoare, realizând studiul unui personaj disprețuit de societate. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de televiziune, ce îl face pe Joker să dezvolte niște tulburări mintale.

Pelicula „Gemini: Conspirația/ Gemini Man” a debutat pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 712.106,16 lei. În regia lui Ang Lee, filmul este un thriller inovator cu actorul Will Smith în rolul lui Henry Brogan. Henry este un asasin de elită ce devine, brusc, ținta unui agent operativ tânăr ce posedă abilități speciale. Filmul este realizat cu o tehnologie nouă, HFR (High Frame Rate), fiind produs de Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg și Don Granger. Alături de Will Smith, publicul îi poate vedea pe actorii Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen și Benedict Wong.

Animația „Yeti – Omul Zăpezilor/ Abominable” a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 547.899,03 lei de vineri până duminică. Lungmetrajul regizat de Jill Culton și Todd Wilderman, dedicat întregii familii, prezintă povestea lui Yeti, care s-a rătăcit prin lumea noastră și are nevoie de ajutor ca să se poată întoarce în universul lui magic.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești la sfârșitul săptămânii trecute este completat de „Scapă cine poate/ Ready or Not”, de Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett
(233.167,83 de lei), „Hustlers: Striptease pe Wall Street/ Hustlers”, de Lorene Scafaria (230.476,01 lei), „O belea de cățel/ Trouble”, de Kevin Johnson (114.112,30 de lei), „Ad Astra”, de James Gray (79.832,60 de lei), „Mosley: Povestea trolifanților/ Mosley”, de Kirby Atkins (61.685,80 de lei), „Cod Roșu în Serviciile Secrete/ Angel Has Fallen”, de Ric Roman Waugh (43.375 de lei), „Rambo: Ultima luptă/ Rambo: Last Blood”, de Adrian Grunberg (41.640,20 de lei).

 

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și