Jucătorul de golf Westwood este „epuizat” dar nu este gata să se odihnească

0

Lee Westwood se află în mijlocul unei curse impresionante care l-a lăsat „epuizat”, însă englezul, care va căuta un titlu majoritar de debut la Masters în luna care urmează, a declarat miercuri că nu s-a gândit niciodată să sară peste turneul de golf Honda Classic din această săptămână.

Westwood și-a postat al doilea final consecutiv în tot la fel de multe săptămâni duminică și apoi a vizitat Augusta National, unde a nimerit 36 găuri luni și 18 marți, în pregătirea Masterului din 8-11 aprilie.

„Sunt puțin obosit, trebuie să recunosc. Mă simt puțin epuizat. Picioarele mele o simt puțin ”, a declarat numărul 19 mondial Westwood într-o conferință video de la Palm Beach Gardens, Florida, unde Honda Classic a început joi.

„Presupun că nu ar trebui să mă aștept la prea multe în această săptămână, dar nu știu ce să zic cu toate acestea – nu știu la ce să mă aștept de la mine în acest moment. Evident, obțin două rezultate bune și pot să spun că jocul meu se desfășoară bine ”.

Westwood, fost numărul unu mondial care împlinește 48 de ani luna viitoare, a irosit duminică 54 de găuri la Campionatul Jucătorilor pentru a doua săptămână consecutivă și a recunoscut mai târziu că vârsta îl prinde din urmă.

Westwood a spus însă că nu s-a gândit nici măcar o secundă să își reîncarce bateriile săptămâna aceasta, deoarece obișnuia să locuiască în zonă, are o relație bună cu directorul turneului și îl consideră unul dintre cele mai potrivite persoane cu care să se relaxeze în turneul lui.

Englezul a câștigat două evenimente PGA Tour – dar niciunul din 2010 – și alte 42 din întreaga lume și este, fără îndoială, dornic să-și prezinte forma recentă la primul turneu important al anului.

Westwood a jucat la clubul de golf Augusta National săptămâna aceasta alături de fiul său Sam, care va câștiga pentru el la Masters și a spus că, cursul este foarte provocator.

„Voi spune că este la fel de greu când am văzut cum se juca la Augusta, chiar și când a fost săptămâna Maeștrilor”, a spus Westwood, adăugând că temperaturile erau în jur de 50 de grade Fahrenheit (10 Celsius).

„Se juca mult, iar terenurile erau destul de ferme. Chiar dificil. Au fost câteva zile grele atunci când am jucat la clubul de golf Augusta. ”

Sursa: News24.ro.

Citește și