Autoliv Lugoj

Sport

Judokanii lugojeni, de şapte ori pe podium la Campionatul Naţional

Judokanii lugojeni, de şapte ori pe podium la Campionatul Naţional

Business Strategist

În perioada 18-19 iunie sportivii secţiei de judo a Clubului Sportiv Şcolar Lugoj, pregătiţi de Andreea Olteanu şi Cristina Toth, au participat la finala Campionatului Naţional de judo, rezervat categoriilor de vârstă U 12 şi U 13. Competiţia a avut loc la Baia Mare, unde au fost prezenţi 595 de judoka de la peste 40 de cluburi din întreaga ţară.

Din cei 11 reprezentanţi ai Lugojului câţi au intrat pe tatami la Baia Mare, şapte au reuşit să urce pe podium. Clubul Sportiv Şcolar a câştigat o medalie de aur, trei medalii de argint şi trei de bronz.

De departe, cel mai bun rezultat l-a înregistrat Sandra Nistor la U 12, 29 kg. Sportiva a devenit campioană naţională, după ce anul trecut a câştigat argintul. În finală, adversara Sandrei a fost descalificată pentru o priză sub centură, însă Andreea Olteanu, profesoara sportivei de la Lugoj spune că oricum aceasta domina meciul şi ar fi câştigat chiar dacă nu ar fi existat această greşeală.

“Este o fată ambiţioasă. În meciuri are acea răutate de care e nevoie pentru a câştiga. Este muncitoare şi are rezultate foarte bune şi la şcoală”, a declarat prof. Andreea Olteanu.

În cadrul aceleiaşi categorii de vârstă Rebeca Mitar (44 kg) şi-a adjudecat argintul, iar Selena Moisescu (32 kg) şi Vlad Cozma (46 kg)- medalia de bronz.

“Selena Moisescu este campioana naţională de anul trecut şi putea să câştige şi anul acesta. A condus meciul pentru intrararea în finală şi în cele din urmă a pierdut, adjudecându-şi la final doar bronzul”, a precizat prof. Andreea Olteanu.

La următoarea categorie de vârstă, U 13, Ana Maria Popovici (36 kg) a obţinut argintul, la fel şi Denis Horgea (66 kg), iar Pasko Mihajlovic (42 kg) a urcat pe treapta a treia a podiumului.

“Rezultatele sunt foarte bune. La unii sportivi se putea şi mai bine, dar sunt copii şi uneori fac greşeli, e greu să aibă constanţă în evoluţia lor. Popovici Ana Maria a luptat la 36 kg, ea având doar 33 kg, acesta a fost dezavantajul ei”, a mai spus Andreea Olteanu.

Un alt sportiv lugojean, Alexandru Lupulescu, a fost la un pas de medalie în cadrul categoriei 34 kg. Acesta a pierdut la golden scor, în prelungiri, meciul terminându-se la egalitate.

Următoarea competiţie naţională la care judoka lugojeni vor participa este finala de la U 10 şi U 11, care va avea loc la Timişoara la finalul săptămânii, unde CSŞ Lugoj va avea trei reprezentanţi, Izabela Lupulescu ( U 10, 26 kg), Jaqueline Dohor (U 11, 36 kg) şi Matei Zîmbrean (U 11, 34 kg).

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: