Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Actualitate

Jurassic World şi Anturaj, filmele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Jurassic World şi Anturaj, filmele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Cetateanul Lugoj

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2015, considerat de critici drept o reînviere a francizei celui mai cunoscut film cu dinozauri din istorie, va avea premiera la Lugoj în acelaşi timp cu cea naţională. Jurassic World, în regia lui Colin Trevorrow, este continuarea întâmplărilor din Jurassic Park. În urma unei invenţii menite să atragă turişti la noul parc de distracţii cu tematică preistorică, planul proprietarilor are o întorsătură gravă, care dă peste cap intențiile acestora şi pune în pericol siguranţa planetei.

Jurassic World are prima proiecție la Lugoj vineri, 12 iunie, cu începere de la orele 17, iar apoi de la 20, filmul rulând după acelaşi program şi sâmbătă, duminică şi joia viitoare, 18 iunie. Tot la cinematograful din Lugoj pasionaţii de filme pot urmări, vineri, sâmbătă şi duminică pelicula Superfast, comedia după celebrul film Fast and Furious 7, de la 17:30 şi 20:30. Minuscule, aventura furnicilor rătăcite rulează şi în acest weekend, de la 10 dimineaţa, iar joi, 18 iunie, tot în format 3D şi tot de la 10 dimineaţa cei mici pot vedea Coconut, micul dragon.

Joia viitoare va avea loc premiera unui alt film care a făcut senzaţie la lansare, Anturaj (Entourage), care va rula la cinematograful din Lugoj la ora 20:30. Actorul de cinema Vincent Chase (Adrian Grenier) împreună cu Eric (Kevin Connolly), Turtle (Jerry Ferrara) şi Johnny (Kevin Dillon) îşi reiau activitatea sub îndrumarea lui Ari Gold (Jeremy Piven), fost agent şi actual manager de studio. Deşi ambiţiile lor s-au schimbat, legătura dintre ei rămâne la fel de puternică în faţa capriciilor şi agresivităţii universului de la Hollywood.

În Superfast, Paul White, poliţist sub acoperire, se infiltrează printre piloţii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furioşi şi sunt iuţi, iar planul lor este să îl înşele şi jefuiască pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care îşi ascunde banii într-un restaurant Taco Bell din oraş. Scandaloasa schemă gândită de ei este pe cât de îndrăzneaţă pe atât ridicolă.

În Jurassic World, povestea începe la 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

parcare-lugoj

Au început lucrările la parcarea de cinci milioane de euro de la Lugoj: „Proiectul îi aduce Lugojului calitatea de pionier în această industrie”

Daniel Dancea26 octombrie 2016
accountant-copy

“The Accountant” şi “Ouija”, filmele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa26 octombrie 2016
furt-telefoane-lugoj

Un lugojean a rămas fără telefoanele mobile în timp ce stătea la o bere la terasă

Gabriel Iosa26 octombrie 2016
13754533_1213409505365602_8546908652392531992_n

Un lugojean, singurul candidat pentru postul de city manager al Timișoarei. Contracandidatul a fost scos din joc

Daniel Dancea25 octombrie 2016
elicopter-mai

Trei elicoptere, peste 60 de pompieri, poliţişti, jandarmi, voluntari şi câini de urmă au cătutat o bătrânică pierdută într-o pădure din Timiş

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
discutii-centura-lugojului-drumul-tapiei-intersectie-foto-cetateanul-5

Noul șef al poliției Lugoj, cu ochii pe accidentele de pe centură. „Vom face notificări pentru un sens giratoriu”

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
ora-de-iarna

Atenție: se schimbă ora. Când trecem la ora de iarnă

Iasmina Olariu25 octombrie 2016
1-leu

Doi lugojeni s-au judecat doi ani pentru un leu. Gălăgia făcută de o fetiță, sămânța scandalului

Daniel Dancea25 octombrie 2016
ziua-armatei-romane-lugoj-foto-cetateanul-8

[FOTO] Ziua Armatei Române, sărbătorită la Lugoj cu defilare şi depuneri de coroane

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
grand-corso

Patronii din Lugoj investesc în terase încălzite pentru la iarnă, dedicate fumătorilor şi celor care vor să bea o cafea printre nămeţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
politia noaptea foto lugojinfo

Rupt de beat, la plimbare cu maşina pe străzile din Lugoj! Cât a băut un lugojean înainte de a se urca la volan

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
casa-de-pensii-timis

Haos la Casele de Pensii Lugoj şi Timişoara, din cauza unui server căzut! Cozile dau pe afară din sedii, pensionarii sunt revoltaţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016