Actualitate

Jurassic World şi Anturaj, filmele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Jurassic World şi Anturaj, filmele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Autoliv

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2015, considerat de critici drept o reînviere a francizei celui mai cunoscut film cu dinozauri din istorie, va avea premiera la Lugoj în acelaşi timp cu cea naţională. Jurassic World, în regia lui Colin Trevorrow, este continuarea întâmplărilor din Jurassic Park. În urma unei invenţii menite să atragă turişti la noul parc de distracţii cu tematică preistorică, planul proprietarilor are o întorsătură gravă, care dă peste cap intențiile acestora şi pune în pericol siguranţa planetei.

Jurassic World are prima proiecție la Lugoj vineri, 12 iunie, cu începere de la orele 17, iar apoi de la 20, filmul rulând după acelaşi program şi sâmbătă, duminică şi joia viitoare, 18 iunie. Tot la cinematograful din Lugoj pasionaţii de filme pot urmări, vineri, sâmbătă şi duminică pelicula Superfast, comedia după celebrul film Fast and Furious 7, de la 17:30 şi 20:30. Minuscule, aventura furnicilor rătăcite rulează şi în acest weekend, de la 10 dimineaţa, iar joi, 18 iunie, tot în format 3D şi tot de la 10 dimineaţa cei mici pot vedea Coconut, micul dragon.

Joia viitoare va avea loc premiera unui alt film care a făcut senzaţie la lansare, Anturaj (Entourage), care va rula la cinematograful din Lugoj la ora 20:30. Actorul de cinema Vincent Chase (Adrian Grenier) împreună cu Eric (Kevin Connolly), Turtle (Jerry Ferrara) şi Johnny (Kevin Dillon) îşi reiau activitatea sub îndrumarea lui Ari Gold (Jeremy Piven), fost agent şi actual manager de studio. Deşi ambiţiile lor s-au schimbat, legătura dintre ei rămâne la fel de puternică în faţa capriciilor şi agresivităţii universului de la Hollywood.

În Superfast, Paul White, poliţist sub acoperire, se infiltrează printre piloţii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furioşi şi sunt iuţi, iar planul lor este să îl înşele şi jefuiască pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care îşi ascunde banii într-un restaurant Taco Bell din oraş. Scandaloasa schemă gândită de ei este pe cât de îndrăzneaţă pe atât ridicolă.

În Jurassic World, povestea începe la 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: