Justin Bieber jefuiește o bancă și intră este fugărit de poliție în noul videoclip muzical „Hold On”

0

Justin Bieber este pe fugă. În secvența de deschidere a noului său videoclip „Hold On” lansat vineri, vedeta, în vârstă de 27 de ani, poate fi văzută alergând pe străzi cu o motocicletă, cu poliția în spate. Clipul îi duce apoi pe spectatori la ceea ce s-a întâmplat înainte de urmărire, arătând că Bieber a jefuit o bancă cu un pistol de plastic, care l-a vopsit în negru pentru a arăta real, pentru a plăti cheltuielile medicale crescânde ale interesului său amoros (interpretat de actrița Tigertail Christine Ko), care primește tratament pentru cancer.

După ce Bieber jefuiește banca, începe urmărirea de mare viteză. Chiar și după ce a fost împușcat de polițiști, el continuă să alerge la spital pentru a-și îmbrățișa iubirea bolnavă. „Luați-mă de mână și țineți-mă / Spuneți-mi tot ce trebuie să spuneți /„ Pentru că știu cum se simte să fii cineva / Simt că ești cineva care își pierde drumul ”, cântă Bieber în cor în timp ce apare haosul.

Înainte de premiera videoclipului de vineri, Bieber s-a așezat alături de gazda TV Jason Kennedy pentru a vorbi despre inspirația piesei.

„Această piesă este practic un disc plin de speranță”, a spus Bieber. „Mulți dintre noi, cred, vrem să renunțăm uneori. Vrem să renunțăm și să uităm, dar cred că mesajul este doar așteptat. Există multe lucruri de așteptat cu nerăbdare și există multe lucruri pe care nu le putem controla, dar există speranță și ținând la asta este ceva ce îmi place să fac. ”

După acel răspuns, Bieber – care tocmai se întorsese joi dintr-o călătorie la Paris, după ce își sărbătorise acolo cei 27 de ani – a râs și a spus: „Sunt încă blocat de cât de prost am sunat acum două secunde”.

Soția sa, Hailey Baldwin, poate fi auzită apoi în fundalul videoclipului spunând: „Nu, nu! Nu a fost o prostie, a fost amuzant”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și