K. László și P. Cosmin face batjocură de sistemul românesc de sănătate!

0

Continut Sponsorizat

Fiți precauți cu acest grup infracțional de prezentare a produselor!

Dorim să vă informăm cu privire la faptul că în București, Sectorul 6 (str. Vasile Milea), funcționează o firmă asupra căreia planează „suspiciunea” că păcălește sistematic bătrânii naivi, chemându-i telefonic la control de sănătate gratuit sau la terapii gratuite. Persoana care realizează acest control și această terapie nu este însă medic, nu are nicio calificare medicală și nu este nici măcar medic naturist, ci este un om simplu, care folosește un aparat cu biorezonanță.

Mai mult decât atât, firma respectivă face analize gratuite și apei, ajungând mereu la rezultatul că atât apa de la robinet, cât și apa minerală conține multe murdării și substanțe nocive. Singura soluție – susțin ei – constă în instalația lor de purificare a apei, comercializat la un preț uriaș. Scopul acestui „control medical” și al acestei „terapii” este să sperie oamenii și să-i determine la cumpărături nesăbuite. Ei își determină clienții să cumpere niște mărfuri la suprapreț, care de fapt nu sunt dispozitive medicale și cu privire la care nu este demonstrat că ar avea vreun efect terapeutic, pozitiv asupra organismului. Pe ei nu-i interesează nici pandemia, fiindcă țin și acum conferințe de grup (prezentări de produse).

Firma comercializează și un concentrator de oxigen, despre care – potrivit relatării mai multor persoane – susțin că ar putea fi eficient și împotriva Covid. Unii colaboratori ai acestei firme își desfășoară activitatea în halat alb, erijându-se astfel în rolul de medic, cu toate că este vorba despre agenți de vânzări și nu despre doctori. În anul trecut, filiala lor era încă în Sectorul 1, în zona Gării de Nord, aici au ajuns însă în atenția mass-mediei, așa că au fugit foarte repede de la vechea lor adresă. Firma a început acest tip de activitate în 2013. De atunci încoace, acest grup a păcălit, probabil, zeci de mii de persoane, prin metodele lor lipsite de scrupule și etică. K. László și P. Cosmin nu cunosc conceptul de onoare umană.

Rețeaua funcționează și în prezent în România, în următoarele orașe:

  1. București: b-dul Vasile Milea
  2. Ploiești: Transilvaniei
  3. Brașov: Calea București
  4. Galați: Brăilei
  5. Baia Mare: Republicii
  6. Satu Mare: Corvinilor.

În trecut, au fost prezenți și la Călărași, Brăila și Cluj.

Presa a scris deja despre ei în repetate rânduri și a atras atenția oamenilor asupra acestei suspiciuni de fraudă. Împotriva lor sunt în curs și în prezent mai multe proceduri penale. De fapt, majoritatea colaboratorilor acestei firme sunt deja cercetați pentru fraudă și înșelătorie. Pe cei doi lideri ai rețelei, K. László și P. Cosmin, nu-i interesează toate aceste fapte. Ei continuă să-și convingă angajații să lucreze mai departe, fiindcă totul este în regulă, iar angajații lor profită în continuare de fricile și naivitatea oamenilor. Urmând instrucțiunile lui K. László, ei își schimbă firmele deja de ani de zile. Administratorii acestor firme au fost întotdeauna doar niște interpuși, iar firmele respective acumulează datorii fiscale uriașe, cauzând probabil prejudicii substanțiale statului român.

Vă rugăm să fiți foarte atenți cu acest grup infracțional care s-a specializat pe persoanele în vârstă!

Căutăm jurnaliștii care doresc să scrie despre grupul infracțional specializat pe persoanele în vârstă și să informeze astfel publicul larg despre acest pericol! Ne vom susține toate afirmațiile cu dovezi. Contact: edenpacatele@gmail.com

Să fim solidari! Să avem grijă unii de alții!

Citește și