Kate Hudson a descoperit secretul mămicilor de la Hollywood pentru un confort sporit al picioarelor. Iată care sunt adidașii preferați ai vedetelor

0

Găsirea unei perechi de adidași confortabili, dar la modă, poate părea imposibil, dar oricine s-a strecurat vreodată într-o pereche de Allbirds știe cât de fericit poate să-i facă picioarele, indiferent dacă este o mamă care aleargă după copii sau un lucrător din domeniul medical care stă în picioare toată ziua . Adidașii Allbirds sunt destul de faimoși printre mămicile de la Hollywood, iar Kate Hudson este cea mai recentă fană a brandului Tree Dashers.

Confortul este unul dintre motivele pentru care celebritățile și oamenii obișnuiți sunt complet încântați de acești adidași și există câteva caracteristici cheie care joacă un rol în motivul pentru care sunt atât de confortabili.

Sunt durabili și incredibil de respirabili, deoarece partea superioară din tricot este fabricată din eucalipt certificat FSC® (de aici și „tree” din Tree Dasher).

Patul de susținere al acestor adidași are o talpă intermediară patentată din trestie de zahăr care oferă stabilitate și un plus de energie iar talpa exterioară este căptușită cu lână merino. În plus, se pot spăla la mașină, ceea ce înseamnă că, de îndată ce încep să miroasă, îi poți arunca în mașina de spălat și vor ieși de acolo mirosind a proaspăt.

Adidașii preferați ai lui Hudson au în medie un rating de 4,9 stele de la clienții fericiți – și, deși probabil că nu trebuie să o spunem, este foarte bine. Toată lumea, de la mame (care le include pe Hudson, Hilary Duff și Blake Lively), până la antrenori și asistente medicale, lasă recenzii extraordinare.

„Lucrez într-un spital pentru copii, iar Nike-ii mei obișnuiți mi-au rănit picioarele (chiar dacă sunt relativ noi)”, a scris un cumpărător.

„Am, de asemenea, dureri cronice de spate din cauza rănilor vechi și căutam ceva care să aibă un sprijin mare pentru a suține toată ziua … asta este! Sunt atât de gata să cumpăr o altă pereche. Le-am purtat o săptămână și jumătate în zile în care lucram câte 9 ore – cu adevărat uimitor. 1000000/10. ”

O mulțime de alți cumpărători menționează că sunt confortabili chiar din prima încercare.

„Aceștia au fost extrem de confortabili încă de prima dată când i-am pus în picioare. Îmi oferă confortul de care am nevoie și pentru cele mai lungi plimbări”, a spus unul dintre ei.

Pantofii se găsesc în nuanțe de alb și albastru și pot fi comandați online.

Sursa: News24.ro.

Citește și