Katharine McPhee face o mărturisire curajoasă despre corpul său de gravidă

0

Katharine McPhee tocmai i-a urat bun venit pe lume un băiețel plin de viață, dar sarcina ei nu a fost lipsită de lupte.

Vedeta – care a devenit mămică pentru prima dată alături de soțul ei, David Foster – a fost deschisă în legătură cu bătăliile sale din trecut cu tulburări de alimentație și acum a dezvăluit curajos cum se temea că sarcina ei va declanșa o recidivă.

Vorbind într-un episod din Podcastul Informat pentru Sarcină al Dr. Berlin, vedeta a spus că „cea mai mare provocare” din timpul sarcinii a fost legată de corp. „A apărut brusc într-un mod care nu mai fusese prezent de mult timp”, a spus ea.

Tânăra de 36 de ani a adăugat că s-a „simțit cu adevărat stabilă” în viața ei în ultimii ani și a adăugat:

„Greutatea mea a fost mai constantă”.

Dar când a descoperit că e însărcinată, unii dintre demonii ei și-au ridicat capetele urâte.

„Simțirea unei recăderi după ce am rămas însărcinată a fost cu adevărat șocant și supărător și îngrijorător pentru mine, pentru că am fost brusc atât de obsedată de mâncare, începând din acest prim trimestru, și am avut o astfel de distorsiune a modului în care arătam.”

Katharine a dezvăluit că a acumulat 40 de kilograme în timpul sarcinii și a adăugat:

„Mă uit înapoi la aceste poze și soțul meu se documenta în fiecare zi, pentru că aș spune:

„ Fă-mi o poză acum. Cum arăt? ” ea a spus. „Și mă uit în urmă și îmi spun:

Doamne, de ce am fost atât de dură cu mine? ” Katharine a solicitat ajutorul unui psihiatru care a dezvăluit că sentimentele ei nu erau neobișnuite pentru o femeie care se lupta cu o tulburare alimentară.

„Asta a fost probabil și a fost cea mai grea parte a sarcinii pentru mine, simțeam doar că mă relaxez într-o oarecare măsură cu problemele mele alimentare. De asemenea, am fost confuză cu privire la problemele legate de sarcină sau tulburările de alimentație care mă fac să mă simt „lacomă”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și