Kendall Jenner dezvăluie un secret uimitor pe care l-a ținut ascuns mai bine de patru ani

0

Secretul a ieșit la iveală! Kendall Kenner a dezvăluit marți că este numele din spatele noii mărci de tequila 818, chiar spunându-le fanilor că lucrează la proiect de aproape patru ani. Scriind pe Instagram, Kendall a explicat:

„De aproape 4 ani sunt într-o călătorie pentru a crea cea mai bună degustare de tequila. După zeci de teste de gust în orb, excursii la distileria noastră, participarea la concursuri mondiale de degustare în mod anonim și CÂȘTIGĂTOR.”

Ea a continuat: „3,5 ani mai târziu cred că am făcut-o! Asta este tot ce am băut în ultimul an și abia aștept ca toți ceilalți să pună mâna pe asta pentru a se bucura la fel de mult ca și noi ! @ drink818 în curând.”

Este inutil să spunem că fanii au fost entuziasmați până peste cap să afle aceste noutăți, sute împărtășind felicitări în secțiunea de comentarii.

„Yas Kenny”, a spus unul, cu un alt comentariu: „Vești nebunești!” Sora de susținere Kylie Jenner s-a asigurat, de asemenea, să-și laude fratele mai mare, scriind: „KENDALL !!!!! da !!! am văzut toată munca grea și IUBIREA pe care ai pus-o în 818 !!! . cea mai bună tequila !!! mândră de tine. ”

Nu este pentru prima dată când Kendall apare în prim plan în această săptămână. Pentru a marca Ziua Îndrăgostiților, supermodelul a marcat oficial pe Instagram cuplul pe care îl are cu iubitul ei, vedeta NBA, Devin Booker.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și