Kim Kardashian a fost surprinsă trăgând un pui de somn în timpul vizitei la salon – și fanii ei au reacționat

0

Kim Kardashian a fost surprinsă trăgând un pui de somn în timpul vizitei la salonul de coafură – amintindu-le fanilor că este o mamă care lucrează ca toți ceilalți.

Vedeta din „Keeping Up With The Kardashians” l-a vizitat pe coafezul Chris Appleton, pentru a-i reface look-ul, dar și-a făcut timp să prindă și un moment de odihnă.

„I love you Kim”, a scris Chris în clipul care a văzut-o pe Kim cu gura larg deschisă în timp ce se bucura de puțin somn.

Foto: hellomagazine.com

„Spune-mi că ești o mamă care lucrează fără să-mi spui că ești o mamă care lucrează”, a glumit un fan, comentând cum somnul lui Kim amintește de toate mamele care lucrează.

O altă persoană a numit-o „frumoasa adormită”, pe măsură ce un fan o tachina: „O să-ți arunce NDA-ul ăla, lol”. „Mă simt bine știind că și Kim Kardashian doarme cu gura deschisă haha ​​dar arată frumos”, a comentat un altul.

Noua înfățișare a mamei celor patru copii vine după ce a cerut divorțul de soțul Kanye West. Decizia vine cu luni de speculații cum că, cuplul își încheiase căsătoria de aproape șapte ani. Kim, în vârstă de 40 de ani, a depus documente în februarie prin intermediul avocatului ei Laura Wasser, dar data separării nu a fost listată.

Kim a solicitat custodia legală și fizică comună a celor patru copii ai lor, North West, șapte, Saint West, cinci, Chicago West, doi și Psalm West, 20 de luni.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și