Lana Del Rey „Nici nu a vrut să mai cânte” după ce Amy Winehouse a murit: „Am iubit-o pe Amy”

0

Moartea lui Amy Winehouse a avut un impact mare asupra Lanei Del Rey. Vedeta în vârstă de 35 de ani s-a deschis recent despre devastarea pe care a simțit-o imediat după ce a apărut știrea că Winehouse murise de „toxicitate alcoolică” pe 23 iulie 2011.

„Am trăit într-un apartament fără încălzire”, a spus Del Rey pentru revista Mojo pentru povestea de copertă a lunii aprilie. Cântăreața tocmai s-a mutat la Londra împreună cu managerul ei Ben Mawson pentru a urma calea muzicii și locuia lângă un local unde a cântat Winehouse.

„Mi-au spus că [apartamentul meu] se află pe Camden Road, lângă locul în care Amy Winehouse obișnuia să joace la Roundhouse și eu o iubeam pe Amy. Am iubit-o pe Amy”, a spus ea. O lună mai târziu, Del Rey a fost încântată să primească prima recenzie pentru piesa ei „Video Games” – dar momentul ei de bucurie a fost rapid umbrit.

„Am avut 10 secunde din cel mai emoționat sentiment și apoi știrile [erau] peste tot. La toate televizoarele, [s-a anunțat] că Amy a murit pe treptele ei din față și am fost ca nu. Nu!”, Și-a amintit ea.

„Toată lumea privea fascinată, dar personal am simțit că nici nu mai vreau să cânt”.

Winehouse a murit în pat. La acea vreme, legistul local a declarat că cântăreața depășea de peste cinci ori limita legală de băut și că în dormitorul ei au fost găsite trei sticle de vodcă. La un an după moartea lui Winehouse, Del Rey și-a lansat albumul Born to Die. A ajuns pe locul 2 pe Billboard 200 în februarie 2012 și de atunci s-a clasat pe 382 de săptămâni.

Del Rey a continuat să primească șase nominalizări la premiile Grammy, inclusiv cel mai bun album vocal pop pentru melodia preferată de fani, Paradise, în 2013. Cel mai recent, în 2019, Del Rey a participat la premiile Grammy pentru albumul anului și piesa anului pentru Norman F— Ing Rockwell! și single-ul omonim.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și