Laurențiu Corbu, Dinamo:

0

 Laurențiu Corbu, fundașul echipei Dinamo București, a vorbit despre situația dificilă de la echipa sa, spunând că este neplătit de aproape două luni.

„E aceeași situație în continuare. Pe 15 (n.r. – noiembrie) se fac două luni în care nu am primit banii. Vă dați seama că e dificil, suntem anumiți jucători care avem salarii foarte mici și este greu să ne descurcăm. Este un subiect foarte delicat. Poate ceilalți jucători nu gândesc la fel, însă eu am un salariu mic și nu am o stabilitate de pe-o lună pe alta”, a declarat Corbu, luni dimineața, pentru gsp.ro.

Laurențiu Corbu, în vârstă de 25 de ani, a revenit la Dinamo la începutul acestui sezon, după un împrumut de șase luni la formația scoțiană St. Mirren.

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti este de vânzare, iar restanțele salariale și-au făcut apariția, lucru anunțat de patronul Ionuț Negoiță într-o conferință de presă care a avut loc la finalul lunii octombrie. Finanțatorul le-a transmis jucătorilor săi să rămână concentrați la meseria lor: „Mesajul meu pentru jucători e să-și facă în continuare meseria de profesioniști. Au o lună – o lună și jumătate de restanțe. Se vor găsi soluții, ei trebuie să-și facă datoria. Dacă își fac treaba, lucrurile vor fi pozitive pentru ei”.

Sursa: News24.ro.

Citește și