Actualitate

Liderul PNL Lugoj despre consilierul local implicat în dosarul evazioniștilor: „O să îi retragem sprijinul…îl excludem din partid”

Liderul PNL Lugoj despre consilierul local implicat în dosarul evazioniștilor: „O să îi retragem sprijinul…îl excludem din partid”

Autoliv

După ce consilierul local Albin Gaidoş a fost audiat, în cursul zilei de joi, într-un dosar de evaziune fiscală, în valoare de 45 de milioane de euro şi cu un prejudiciu de 10 milioane adus statului, reacţia liderului partidului din care acesta face parte nu a întârziat să apară. Cetăţeanul a stat de vorbă cu Ioan Ambruş, preşedintele PNL Lugoj, care spune că Albin Gaidoş riscă să-şi piardă sprijinul partidului.

„Sunt la curent cu ce am citit în presă, nu am vorbit cu dânsul. Am înţeles că a fost eliberat aseară, momentan să vedem cum se derulează. În funcţie de cum se derulează, o să aplicăm statutul PNL-ului cap-coadă. O să îi retragem sprijinul ca şi consilier în prima etapă, iar în a doua etapă îl excludem din partid, dacă ajunge în instanţă. Aşteptăm să vedem despre ce este vorba, momentan nu am avut niciun fel de discuţie cu el”, a declarat pentru Cetăţeanul Ioan Ambruş, preşedintele PNL Timiş.

O reacţie mai puţin vehementă a avut chiar Albin Gaidoş, cel anchetat, alături de alte 14 persoane, în dosarul mamut cercetat de autorităţile din Mehedinţi. Acesta spune că nu se simte vinovat şi afirmă că poliţia nu a aplicat sechestru pe bunurile sale, deşi autorităţile, contactate de Cetăţeanul joi seara, au spus contrariul.

„Bineînţeles că nu (despre faptul că nu a fost reţinut, n.r.) nu pot să vă spun pentru că sunt într-o discuţie şi nu dau relaţii la telefon. Nu s-a întâmplat absolut nimic, e numai bla-bla. Nu, bineînţeles că nu (întrebat dacă se simte vinovat, n.r.) nu, nu, absolut nimic sechestru”, este de părere Albin Gaidoş.

Descinderile au avut loc joi dimineața, în patru judeţe din ţară. 17 dintre percheziții s-au desfășurat în Mehedinți, în Drobeta Turnu Severin, Orșova și Strehaia, două în județul Timiș, cinci percheziții Caraș Severin și una în Arad.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2008 – 2014, între societățile de transporturi, construcții și servicii implicate în dosar s-au emis facturi fictive în valoare de 45 milioane de Euro, deducând TVA de peste 10 milioane de euro.

La finalul descinderilor, la audieri urmează să fie aduse 32 de persoane pe numele cărora, anchetatorii au mandate de aducere. Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Cinci persoane reținute în dosarul în care e implicat și Gaidoș! Vezi ce a pățit consilierul lugojean

UPDATE VIDEO: Consilierul lugojean Albin Gaidoș, anchetat într-un dosar de evaziune fiscală de 45 de milioane de euro

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. ile

    2 octombrie 2015 at 16:18

    sunt sigur ca albin este vinovat. el a fost lasat in libertate deoarece a achitat prejudiciu integral si pe vechea lege poate sa scape cu o amenda penala. degeaba afirma ca nu este vinovat ca politistii spun altceva. e greu sa il crdem pe el. la fel a fost si cu pistrelle si cu firmele lui maran. tot tiganii de la strehaia.

  2. boro

    2 octombrie 2015 at 17:41

    Ambrus stie demult timp un lucru. Gaidos se află în cârdășie cu Boldea Francisc.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coleziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017

Tinerii din Timiş, care vor să devină poliţişti, aşteptaţi la IPJ să-şi depună dosarele

Cetateanul17 mai 2017

Orăviţan clarifică situaţia retragerii sculpturii de la Lugoj: “Nu acolo era locul ei. Nu s-au ţinut de cuvânt”

Cetateanul17 mai 2017

Polițist din Belinț, trimis în judecată pentru 1.000 de lei. „Ingineria” de care este acuzat agentul

Daniel Dancea16 mai 2017
%d blogeri au apreciat: