Actualitate

Liderul PNL Lugoj despre consilierul local implicat în dosarul evazioniștilor: „O să îi retragem sprijinul…îl excludem din partid”

Liderul PNL Lugoj despre consilierul local implicat în dosarul evazioniștilor: „O să îi retragem sprijinul…îl excludem din partid”

Cetateanul Lugoj

După ce consilierul local Albin Gaidoş a fost audiat, în cursul zilei de joi, într-un dosar de evaziune fiscală, în valoare de 45 de milioane de euro şi cu un prejudiciu de 10 milioane adus statului, reacţia liderului partidului din care acesta face parte nu a întârziat să apară. Cetăţeanul a stat de vorbă cu Ioan Ambruş, preşedintele PNL Lugoj, care spune că Albin Gaidoş riscă să-şi piardă sprijinul partidului.

„Sunt la curent cu ce am citit în presă, nu am vorbit cu dânsul. Am înţeles că a fost eliberat aseară, momentan să vedem cum se derulează. În funcţie de cum se derulează, o să aplicăm statutul PNL-ului cap-coadă. O să îi retragem sprijinul ca şi consilier în prima etapă, iar în a doua etapă îl excludem din partid, dacă ajunge în instanţă. Aşteptăm să vedem despre ce este vorba, momentan nu am avut niciun fel de discuţie cu el”, a declarat pentru Cetăţeanul Ioan Ambruş, preşedintele PNL Timiş.

O reacţie mai puţin vehementă a avut chiar Albin Gaidoş, cel anchetat, alături de alte 14 persoane, în dosarul mamut cercetat de autorităţile din Mehedinţi. Acesta spune că nu se simte vinovat şi afirmă că poliţia nu a aplicat sechestru pe bunurile sale, deşi autorităţile, contactate de Cetăţeanul joi seara, au spus contrariul.

„Bineînţeles că nu (despre faptul că nu a fost reţinut, n.r.) nu pot să vă spun pentru că sunt într-o discuţie şi nu dau relaţii la telefon. Nu s-a întâmplat absolut nimic, e numai bla-bla. Nu, bineînţeles că nu (întrebat dacă se simte vinovat, n.r.) nu, nu, absolut nimic sechestru”, este de părere Albin Gaidoş.

Descinderile au avut loc joi dimineața, în patru judeţe din ţară. 17 dintre percheziții s-au desfășurat în Mehedinți, în Drobeta Turnu Severin, Orșova și Strehaia, două în județul Timiș, cinci percheziții Caraș Severin și una în Arad.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2008 – 2014, între societățile de transporturi, construcții și servicii implicate în dosar s-au emis facturi fictive în valoare de 45 milioane de Euro, deducând TVA de peste 10 milioane de euro.

La finalul descinderilor, la audieri urmează să fie aduse 32 de persoane pe numele cărora, anchetatorii au mandate de aducere. Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Cinci persoane reținute în dosarul în care e implicat și Gaidoș! Vezi ce a pățit consilierul lugojean

UPDATE VIDEO: Consilierul lugojean Albin Gaidoș, anchetat într-un dosar de evaziune fiscală de 45 de milioane de euro

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. ile

    2 octombrie 2015 at 16:18

    sunt sigur ca albin este vinovat. el a fost lasat in libertate deoarece a achitat prejudiciu integral si pe vechea lege poate sa scape cu o amenda penala. degeaba afirma ca nu este vinovat ca politistii spun altceva. e greu sa il crdem pe el. la fel a fost si cu pistrelle si cu firmele lui maran. tot tiganii de la strehaia.

  2. boro

    2 octombrie 2015 at 17:41

    Ambrus stie demult timp un lucru. Gaidos se află în cârdășie cu Boldea Francisc.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Primăria Lugoj pregătește inventarul clădirilor pentru care trebuie să crească impozitele până la cinci ori

Daniel Dancea18 ianuarie 2017

UPDATE! Mascaţii au găsit bunurile furate de lugojeanul de 17 ani internat la centrul de la Buziaş

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Mascaţii au descins la Lugoj în această dimineaţă! Ce caută lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: