Cultură

„Live in the City” – seară de muzică live cu artiști locali. Vezi ce formații vor evolua în cadrul spectacolului

„Live in the City” – seară de muzică live cu artiști locali. Vezi ce formații vor evolua în cadrul spectacolului

Autoliv

Miercuri, 7 decembrie, pe scena Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”, în organizarea Casei de Cultură a municipiului Lugoj, va avea loc, de la ora 19.00, spectacolul „Live in the City”. În cadrul manifestării vor evolua trupele „Acustic Band” și „Mist”.

Spectacolul va fi început de trupa „Acustic Band”, care este compusă din Valentin Ivănescu, membru fondator al formației „Springtime Band” și membru al formației „Rockabil”, Marian Drăghia, membru al formației „Rockabil” și Mihai Subota, basist al formației „Fazz”. Partea a doua a spectacolului aparține trupei „Mist”, o trupă care își va face debutul oficial în Lugoj.

„Anul acesta vom avea două debuturi la „Live in the City”. Primul aparține formației „Mist”, debut oficial. Am ales să sprjinim această formație deoarece se numără printre puținele formații care mai și compun. Al doilea debut aparține unei firme de sonorizare. Noi nu am avut până acum în Lugoj o firmă care să aibă acest potențial tehnic, să poată să susțină un festival de blues, de jazz, o manifestare artistică la acest nivel. Firma îi aparține lui Silviu Ieța (Dj Măcelaru) și inginer de sunet va fi Cezar Costescu. Sperăm, pe viitor, să colaborăm cât mai mult cu Silviu Ieța, că e de preferat să rămână banii în Lugoj, plus că este mult mai ieftin decât cei din Timișoara”, a declarat Augustin Bercean, organizatorul spectacolului.

Trupa „Mist” a luat ființă în anul 2014, la inițiativa lui Cristian Vețan, Denis Avram și Cristi Răchițan, care la vremea respectivă cântau împreună în formația Atlantis. Totul a început ca un proiect paralel, din dorința de a compune piese metal pe gustul lor, pe care mai apoi să le prezinte și împătimiților de muzică rock. După ce au renunțat la Atlantis, l-au cooptat pe Ioan Nicușor Căprariu la bas. La sfârșitul anului 2015, în formație este cooptat și cel de-al cincelea membru, Nelu Todor la clape, cel care avea să vină și cu ideea numelui de „Mist”. De acum erau în cinci, dar piesele erau în continuare instrumentale. La mijlocul anului 2016 este adus în trupă și un solist în persoana lui Lucian Avramescu.Până în prezent, trupa a susținut două mini-concerte la care s-au bucurat de un real succes și aprecieri: – 9 iulie 2016 – Rock pe 2 roți – 15 august 2016 – Zilele orașului Lugoj (Ruga).

„Live in the City” este o continuare a „Lugoj Music Fest” și are ca principal obiectiv promovarea trupelor locale. Intrarea la acest spectacol este liberă.

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Cultură

Mai multe în Cultură

Agenda culturală a Lugojului: şase rugi, două comemorări, un concurs literar şi un singur festival internaţional

Daniel Groza27 aprilie 2017

Expoziția „Pe urmele automobilului…în Lugojul de odinioară“ – Muzeul de Istorie Lugoj

Oliviu Gaidos26 aprilie 2017

VIDEO -„The Circle” ajunge şi la Cinema “Bela Lugosi”

Cetateanul25 aprilie 2017

Francisc Boldea mai schimbă un director care l-a deranjat. “Eficientizarea activităţii” loveşte din nou

Daniel Groza24 aprilie 2017

Sculptorul Ingo Glass primeşte „Cheia Oraşului” Lugoj

Daniel Groza19 aprilie 2017

Ziua Mondială a Cărţii, a Dreptului de Autor şi a Bibliotecarilor, la Lugoj

Cetateanul19 aprilie 2017

Lugojenii sunt invitaţi la Concertul de Paşti al Corului „Ion Vidu”

Cetateanul14 aprilie 2017

VIDEO-Drumul Crucii reconstituit în mai multe oraşe: Lugoj, Timişoara, Zalău, Oradea şi Braşov

Cetateanul10 aprilie 2017

Săptămână importantă pentru credincioşii ortodocşi. Ce semnificaţie are fiecare zi în parte

Cetateanul9 aprilie 2017

Toaca la Lugoj, ediţia a şaptea

Gabriel Iosa22 martie 2017

[VIDEO] Scandal între primărie, teatru şi asociaţia FOA! Profesorii, acuzaţi de primar că bagă bani în buzunar după bunul plac

Gabriel Iosa17 martie 2017

Într-un sat de lângă Lugoj ruga se înlocuieşte cu Festivalul Fasolei! Programul rugilor de Paşte

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: