Lora și Ghenu trec prin clipe grele în Bali: „Vom rămâne fără curent electric, fără internet, fără mâncare”

0

Lora și iubitul ei Ionuț Ghenu se luptă cu vremuri dificile în Bali, cu toate că pare că ar avea parte de o vacanță de vis. Cei doi au rămas blocați în Indonezia, din cauza pandemiei de coronavirus.

Chiar dacă este o locație de excepție și oricine și-ar dori să se afle în izolare în Bali, lucrurile nu sunt tocmai bune pentru cuplul îndrăgit.

Lora a afirmat în cadrul unei intervenții prin Skype, la emisiunea „Vorbește lumea”, că vor urma 3 zile în care vor fi nevoiți să stea în liniște și întuneric, asta datorită unei sărbători din zona respectivă.

„Vrem să ne mutăm neapărat de aici. Urmează 3 zile de liniște și întuneric. Este o sărbătoare și se sting luminile, vom rămâne fără curent electric, fără internet și încercăm să ne orientăm spre o vilă mai mare. Este foarte frumos aici unde suntem, însă ne sperie că o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare”, a afirmat Lora.

Cântăreața a mai dezvăluit că vor rămâne în Bali până ce viza lor le va expira.

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla’, a mărturisit Lora.

Cântăreața a mărturisit că li s-a oferit zbor către Paris, doar că de acolo ar avea doar trei ore la dispoziție pentru a-și face rost de zbor către România și nu știu ce i-ar putea aștepta acolo. Ar putea rămâne carantinați în Franța și cel mai posibil vor aștepta răspunsul companiei de la care au cumpărat bilete inițial pentru a vedea dacă se poate să se reîntoarcă la finalul lunii aprilie.

„Ultima dată ne-au dat zbor spre Paris. Și de acolo au zis că trebuie să ne descurcăm, să ne găsim zbor din Paris spre România maxim în 3 ore. Pentru că nu putem să stăm mai mult de trei ore acolo. O abrambureală. O nebunie.

Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă, doar să zburăm de aici, dar odată ieșiți de pe teritoriu nu știe nimeni nimic. Și dacă rămâi în carantină pe unde faci escală nu interesează pe nimeni. Gen să te oprească acolo, să rămâi în aeroport. În Dubai unele persoane au fost nevoite să se cazeze în hotelul aeroportului. Probabil o sa așteptăm compania noastră, am înțeles că la sfârșitul lui aprilie e posibil. Nu știu. Suntem bine.”, a povestit Lora în exclusivitate pentru VIVA!

Cu toate acestea, Lora și Ionuț Ghenu vor să profite din plin de timpul pe care îl mai au de petrecut în Bali, ca dovadă stând toate fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: stirescu.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și