Autoliv Lugoj

Sport

Lovitură de teatru! CSM Lugoj exclusă din Cupa României după ce a câștigat la masa verde

Lovitură de teatru! CSM Lugoj exclusă din Cupa României după ce a câștigat la masa verde

Business Strategist

Echipa de fotbal CSM Lugoj a fost exclusă din Cupa României, deși își câștigase dreptul de a merge mai departe în faza a V-a la masa verde. Meciul din turul al patrulea al Cupei disputat la Lugoj între CSM și UTA BD, a adus sancționarea echipei oaspete deoarece aceasta a efectuat mai multe schimbări decât prevedea regulamentul.

Deși arădenii au câștigat pe teren, cu 2-1 în fața lugojenilor, Federația Română de fotbal a decis descalificarea echipei din Arad deoarece a efectuat patru schimbări, nu trei așa cum ar fi avut voie. După această decizie echipa din Arad a făcut recurs atacând decizia luată de Federație.

Astăzi s-a judecat recursul, iar comisia Federației și-a schimbat decizia dând câștig de cauză echipei UTA Bătrâna Doamnă. Astfel CSM Lugoj a fost exclusă din Cupă, urmând ca UTA să joace următorul meci contând pentru faza a V-a a Cupei României în compania divizionarei secunde Metalul Reșița.

“Din păcate mâine nu mai jucăm cu Metalul Reșița, pentru că la recurs comisia Federației a dat câștig de cauză echipei UTA BD, deși momentan nu ni s-a comunicat motivarea deciziei. Așteptăm cu nerăbdare să vedem care este motivația, pentru că arbitrii au fost sancționați, în prima decizie ne-au dat nouă câștig de cauză deoarece UTA a încălcat regulamentul a făcut patru schimbări și erau permise doar trei. Această decizie este o anomalie și doar la noi se poate întâmpla așa ceva. ”, a declarat prof. Cosmin Petreuescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Echipa CSM Lugoj nu traversează o perioadă foarte bună prin prisma rezultatelor obținute în primele meciuri din Campionat. După două etape disputate din Campionatul Național al Ligii a III-a, seria a IV-a, CSM Lugoj se situează pe ultima poziție din clasament fără nici un punct acumulat. Echipa lugojeană a fost învinsă în deplasare la Craiova cu scorul de 3-1, iar pe teren propriu au pierdut cu 0-1 în fața celor de la Mama Mia Becicherecu Mic.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. boro

    7 septembrie 2015 at 20:06

    Să meargă la TAS :))))

  2. NELU

    8 septembrie 2015 at 15:07

    arbitri de toata jena….. facuti la apelul crampoanelor..de fapt in banat poate fi cine vrea arbitru atat timp cat anumiti „conducatori” raman in functie…. SANDU s-a lasat, la fel si MITICA.La Timis tot DL LATZA este??????

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: