Autoliv Lugoj

Sport

Lugojeanca Loredana Lari, medaliată cu argint la Campionatul European al veteranilor

Lugojeanca Loredana Lari, medaliată cu argint la Campionatul European al veteranilor

Cetateanul Lugoj

Loredana Lari (Musteţa), judokana care a făcut primii paşi în sportul de performanţă la Clubul Sportiv Şcolar Lugoj, este în plină ascensiune profesională. Sportiva în vârstă de 33 de ani şi-a îmbogăţit vitrina cu trofee cu medalia de argint la Campionatul European al veteranilor, competiţie desfăşurată în Croaţia, în perioada 23-26 iunie.

Loredana a reprezentat Finlanda la categoria -63 kg, F1 (sportive cu vârsta cuprinsă între 32-34 de ani), unde a susţinut trei meciuri contra franţuzoaicei Guilbaud Audren. Lugojeanca a reuşit să învingă în primul meci, însă a fost depăşită de miza prea mare în următoarele două şi şi-a adjudecat medalia de argint.

“Este cea mai mare performanţă pe care am obţinut-o. Am dat tot ce am putut. Acest succes înseamnă foarte mult pentru mine, dar trebuie să mă pregătesc în continuare. În rest sunt mulţumită de prestaţia mea. Am pierdut doar la penalizare şi asta din cauză că nu am avut destule atacuri şi pentru asta trebuie să muncesc mai mult”, a declarat  Loredana Lari.

După evoluţia sa de la individual, sportiva din Lugoj a fost remarcată de reprezentativa Suediei, pentru care a luptat în concursul pe echipe şi a obţinut locul al patrulea.

“În echipa Suediei o fată s-a accidentat şi au avut nevoie de înlocuitor. Au venit să mă întrebe şi am acceptat. Pentru mine este o onoare că am putut să lupt şi în concursul pe echipe şi că au avut încredere în mine să mă coopteze în lot”, a precizat sportiva din Lugoj.

Reprezentativa Suediei a fost învinsă de Franţa şi Germania, iar contra Germaniei Loredana a luptat la o categorie superioară de greutate -70 kg.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: