Actualitate

Lugojeanul de 24 de ani angajat consilier personal al primarului Timișoarei: „NU sunt copilul niciunui om influent”

Lugojeanul de 24 de ani angajat consilier personal al primarului Timișoarei: „NU sunt copilul niciunui om influent”

Autoliv

Numirea lugojeanului Robert Kristof, la doar 24 de ani, în funcția de consilier personal al primarului a stârnit unele reacții negative, fiind voci care au pus angajarea lugojeanului de către primarul Robu pe seama pilelor. Tânărul a reacționat printr-o postare pe Facebook în care arată că provine dintr-o familie simplă, tot ce a reușit fiind prin muncă.

Angajarea unul lugojean în vârstă de 24 de ani pe funcția de consilier personal al primarului Timișoarei Nicolae Robu pentru a superviza două centre de afaceri construite din bani europeni și pentru a se asigura că dispozițiile primarului se pun în practică, nu a rămas fără ecou în Timișoara, unde au fost voci care au pus numirea lui Robert Kristof pe funcția de consilier personal al primarului pe seama altor criterii decât cele profesionale. Aceste voci l-au determinat pe tânărul lugojean să reacționeze, iar printr-un mesaj postat pe Facebook, Robert Kristof a arătat că nu provine dintr-o familie influentă, părinții lui fiind oameni simpli care i-au oferit un singur lucru de valoare….o educație bună. Redăm mai jos textul integral postat de Robert Kristof pe rețeaua de socializare:

După cum ați observat, ieri am început o nouă provocare, aceea de a fi Consilier Personal al Primarului, însă aș vrea să clarific unele aspecte pe care le-am auzit/citit despre mine.

NU sunt copilul niciunui om influent și nici nu am rude care m-au împins în această funcție. Mama și tata sunt oameni simpli care mi-au oferit singurul lucru de care am avut nevoie… o educație bună!

Am muncit mult în toate activitățile în care m-am implicat, încă din vremea când eram elev și am participat la numeroase concursuri și olimpiade locale/județene/naționale cât și în timpul facultății, unde am ajuns să mă remarc cel mai mult, ajungând Reprezentantul Studenților în Biroul Senatului Universității Politehnica dar și Președinte al Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică Timișoara, perioadă în care am învățaț foarte multe aspecte ce țin de management și coordonare a oamenilor, însă niciodată n-am lăsat școala pe ultimul plan, terminând ciclul licență și fiind admis la ciclul master cu media 9,57. Ca urmare a implicării mele, am câștigat titlul de Voluntarul Anului 2012, premiu oferit de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

Întotdeauna am știut să mă descurc singur și încă din liceu am câștigat bani, iar în timpul facultății am ajuns să devin independent financiar, să nu mai depind de părinți, înființând propria firmă în domeniul IT, activitate care acuma probabil o voi sista.

Închei prin a vă promite că sunt absolut convins de capacitatea mea de a mă descurca și adapta în orice mediu, inclusiv Primăria Municipiului Timișoara, și chiar dacă am 24 de ani și sunt tânăr, voi face o treabă foarte bună, lucru de care vă veți convinge pe parcurs!

 

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. victor L

  25 iunie 2015 at 14:59

  Succes, „batrine”; e bine sa nu bagi in seama toate vocile.
  Muuulti rautaciosi si frustrati.

 2. boro

  25 iunie 2015 at 19:00

  Probabil cei ce nu au ajuns la cioloan, au scris acele lucruri despre Robert.
  Mult succes!

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: