Social

Lugojeanul Robert Gheorghe Stempel și-a sărbătorit cei 100 de ani de viață înconjurat de familie și prieteni

Lugojeanul Robert Gheorghe Stempel și-a sărbătorit cei 100 de ani de viață înconjurat de familie și prieteni

Autoliv

Nu oricine are privilegiul să aniverseze o sută de ani de viață, dar centenarul lui Robert Gheorghe Stempel a fost unul deosebit, pentru că a fost sărbătorit împreună cu familia, prietenii, colegii, dar și personalul din cadrul Centrului de Seniori Anita Heim din Lugoj. Și, mai mult, alături i-a stat primarul municipalității, Francisc Boldea, care i-a dăruit o diplomă, o sumă de bani, un tort, dar și un frumos buchet de flori, alături de cele mai frumoase gânduri.

Născut la Lugoj acum un secol, a fost ofiţer în Armata Română, apoi deportat în Rusia după război, între anii 1945-1949. În 1950 a ajuns acasă şi a lucrat la Intreprinderea Textila, unde a fost contabil şef. Soția a decedat în urmă cu 20 de ani, însă are o fiică, un nepot și doi strănepoți.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat putere să ajung la vârsta asta și mulțumesc domnului primar, dar și tuturor celor prezenți, pentru această frumoasă aniversare”, ne-a spus Robert Gheorghe Stempel.

„Este un eveniment special pentru familia noastră. Îmi aduc aminte că, la diferite aniversări onomastice sau zile de naștere, tradiționala urare este <<Să trăiești 100 de ani fără reparații>> și pare un ideal. Bunicul demonstrează că, totuși, acest ideal poate fi atins și este dovada vie ziua de astăzi. Îi doresc <<La mulți ani, cu sănătate>>”, a declarat nepotul, Cristian Chioncel.

Echilibrul în tot ceea ce ai de făcut, bunul simţ şi de fiecare dată să fii de partea adevărului, sunt principiile care l-au călăuzit în viaţă pe Robert Gheorghe Stempel.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017

Toate informaţiile necesare pentru absolvenţii de liceu din Timiş, care vor indemnizaţie de şomaj sau îşi caută un loc de muncă

Cetateanul15 mai 2017

Un istoric lugojean, angajat al Muzeului, cere demisia arhitectului-şef al Lugojului

Cetateanul11 mai 2017

Trei tineri, prinşi de poliţiştii lugojeni după ce au spart un garaj. Ce au putut să fure!

Cetateanul11 mai 2017
%d blogeri au apreciat: