Autoliv Lugoj

Actualitate

Lugojenii cer rezervări online şi acces pentru persoanele cu handicap la cinematograf

Lugojenii cer rezervări online şi acces pentru persoanele cu handicap la cinematograf

Business Strategist

Cu cererea în creştere şi numărul filmelor aduse în premieră tot mai mare, cinematograful Bela Lugosi din Lugoj se confruntă cu mai multe probleme, la o lună de la inaugurarea oficială. Dintre acestea, două sunt cele mai vizibile, comentate şi criticate de pasionaţii de filme din Lugoj. Astfel, lugojenii cer posibilitatea rezervării de bilete online pentru peliculele care rulează la cinema, iar cei care suferă de handicap locomotor cer acces pentru cărucioare.

Primii care au pus problema rezervărilor online au fost lugojenii de pe Facebook, care spun că sistemul de rezervări lasă de dorit. Imposibilitatea de a rezerva un bilet online, care se poate face acum doar în timpul programului, fapt ce obligă spectatorul să meargă la cinema cu cel puţin 30 de minute înainte de film este, spun tinerii de pe reţelele de socializare, un mare minus pentru un cinematograf modern şi atât de căutat.

„Avem un cinematograf modern şi la care merg mulţi tineri, toată lumea are acces la internet şi totuşi nu putem face rezervare online. Dacă mergem să rezervăm la casă nu e deschis decât în zilele de film şi de obicei nu sunt locuri, iar dacă sunt, sunt în rândurile din faţă”, s-a plâns un tânăr din Lugoj pe o reţea de socializare.

În cazul problemei rezervărilor pe internet, reprezentanţii cinematografului spun că lucrează la o soluţie şi că locaţia va avea un sistem modern de rezervări online.

„Avem în vedere problema, se lucrează la un sistem de rezervări online. Vom avea site oficial al cinematografului, se va putea intra şi rezerva bilet cu loc, exact ca la Timişoara, ştim că e mai comod aşa dar deocamdată din cauza unor probleme nu s-a putut face asta. Rezervările se fac în fiecare zi de lucru a casei, se rezervă locul pentru orice zi şi se plăteşte înainte de film”, a declarat pentru Cetăţeanul Sorin Crâstoiu, referent la Cinematograful Bela Lugosi.

O altă problemă a fost ridicată de comunitatea persoanelor cu handicap locomotor, care nu de puţine ori au cerut, de la începutul activităţii la cinematograf, o rampă de acces pentru cărucioarele cu rotile. Situaţia este una cunoscută la nivelul conducerii administraţiei locale. Reprezentanţii acesteia spun că există acces la cinematograf pentru persoanele cu dizabilităţi, doar că acesta se face prin spatele cinematografului.

„Am discutat cu cei de la Dacia, intrarea se face pe sub poartă, e pusă o rampă de acces şi se poate intra. Dacă la poartă este închis, e cheia la recepţie, să poată intra fiecare. Rămâne definitiv varianta aceasta, dar dacă vine una mai bună, o schimbăm”, a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Cinematograful din Lugoj a fost deschis publicului la 9 aprilie, când lugojenii au putut cumpăra primele bilete la peliculele proiectate în cele două săli ale locaţiei. În prima lună de activitate, administraţia locală a încasat peste 35.000 de lei din biletele vândute.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: