Actualitate

Lugojul a pierdut o investiţie de 60.000.000 de euro! Vezi titlurile ediţiei Cetăţeanul 25, disponibilă la chioşcurile de ziare

Lugojul a pierdut o investiţie de 60.000.000 de euro! Vezi titlurile ediţiei Cetăţeanul 25, disponibilă la chioşcurile de ziare

Autoliv

O nouă ediţie a ziarului Cetăţeanul a apărut de joi dimineaţa la chioşcurile de ziare şi în magazinele din întreg Lugojul, dar şi în toată zona de est a judeţului. Titlul ediţiei se concentrează asupra pierderii unei investiţii de 60.000.000 de euro de către Lugoj, în favoarea unei comune cu sub 2.000 de locuitori din zonă. Vezi de ce au ales investitorii de la Cornu din Elveţia să ridice fabrica de biscuiţi la Mănăştiur, doar în paginile ziarului.

Tot în Cetăţeanul din această săptămână puteţi citi despre un caz uluitor care îl priveşte şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, în care este vorba despre intrarea în posesia unor lugojeni a unor apartamente confiscate de către stat. Un material despre cele mai râvnite apartamente din Lugoj, compromisuri şi favoruri, doar în paginile Cetăţeanul.

Săptămâna aceasta veţi citi şi un material despre haosul produs în fiecare zi de bariera de pe strada Bocşei. Aflaţi de câte zeci de ori este programată să se închidă pe zi, dar şi ce pericole enorme există dacă cineva atinge, chiar şi din greşeală, bariera, în ediţia din această săptămână.

Lugojenii se pregătesc de Revelion. Află din paginile Cetăţeanul unde îţi poţi petrece noaptea dintre ani şi cât te costă un meniu rafinat, muzica buna şi atmosfera de poveste pentru petrecerea de la final de 2015.

O şcoală dintr-un sat de lângă Lugoj este de câţiva ani o adevărată scenă de bătaie pentru profesori şi director, poliţia fiind nevoită să intervină de câteva ori pentru a linişti spiritele. Cum au ajuns profesoarele unităţii de învăţământ să fie numite „scroafe” sau „împuţite”, aflaţi doar din Cetăţeanul.

Consilierii lugojeni nu au avut niciun proiect de hotărâre propriu în 2015. Citeşte în Cetăţeanul cum încearcă să se scuze aleşii locali pentru lipsa, la propriu, de iniţiativă.

Am întrebat parlamentarii de Lugoj dacă au votat noul guvern Cioloş şi care este părerea lor despre cabinetul ce a trecut de votul parlamentului. Citeşte reacţiile la cald ale acestora în paginile ziarului.

Deşi scrisă de un timişorean, o monografie a Lugojului scoate la iveală detalii impresionante despre oraşul de pe Timiş din trecut. Află din materialul publicat în ziar cum arăta consiliul local în 1935, câţi lugojeni au emigrat la New York şi alte detalii uimitoare.

Pe lângă obișnuitele concursuri, din această lună a revenit “Cetățeanul îți mobilează casa”, la care puteți câștiga o canapea și al cărui prim talon a apărut în ediția cu numărul 23.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017
%d blogeri au apreciat: