Autoliv Lugoj

Actualitate

Lugojul a pierdut o investiţie de 60.000.000 de euro! Vezi titlurile ediţiei Cetăţeanul 25, disponibilă la chioşcurile de ziare

Lugojul a pierdut o investiţie de 60.000.000 de euro! Vezi titlurile ediţiei Cetăţeanul 25, disponibilă la chioşcurile de ziare

Business Strategist

O nouă ediţie a ziarului Cetăţeanul a apărut de joi dimineaţa la chioşcurile de ziare şi în magazinele din întreg Lugojul, dar şi în toată zona de est a judeţului. Titlul ediţiei se concentrează asupra pierderii unei investiţii de 60.000.000 de euro de către Lugoj, în favoarea unei comune cu sub 2.000 de locuitori din zonă. Vezi de ce au ales investitorii de la Cornu din Elveţia să ridice fabrica de biscuiţi la Mănăştiur, doar în paginile ziarului.

Tot în Cetăţeanul din această săptămână puteţi citi despre un caz uluitor care îl priveşte şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, în care este vorba despre intrarea în posesia unor lugojeni a unor apartamente confiscate de către stat. Un material despre cele mai râvnite apartamente din Lugoj, compromisuri şi favoruri, doar în paginile Cetăţeanul.

Săptămâna aceasta veţi citi şi un material despre haosul produs în fiecare zi de bariera de pe strada Bocşei. Aflaţi de câte zeci de ori este programată să se închidă pe zi, dar şi ce pericole enorme există dacă cineva atinge, chiar şi din greşeală, bariera, în ediţia din această săptămână.

Lugojenii se pregătesc de Revelion. Află din paginile Cetăţeanul unde îţi poţi petrece noaptea dintre ani şi cât te costă un meniu rafinat, muzica buna şi atmosfera de poveste pentru petrecerea de la final de 2015.

O şcoală dintr-un sat de lângă Lugoj este de câţiva ani o adevărată scenă de bătaie pentru profesori şi director, poliţia fiind nevoită să intervină de câteva ori pentru a linişti spiritele. Cum au ajuns profesoarele unităţii de învăţământ să fie numite „scroafe” sau „împuţite”, aflaţi doar din Cetăţeanul.

Consilierii lugojeni nu au avut niciun proiect de hotărâre propriu în 2015. Citeşte în Cetăţeanul cum încearcă să se scuze aleşii locali pentru lipsa, la propriu, de iniţiativă.

Am întrebat parlamentarii de Lugoj dacă au votat noul guvern Cioloş şi care este părerea lor despre cabinetul ce a trecut de votul parlamentului. Citeşte reacţiile la cald ale acestora în paginile ziarului.

Deşi scrisă de un timişorean, o monografie a Lugojului scoate la iveală detalii impresionante despre oraşul de pe Timiş din trecut. Află din materialul publicat în ziar cum arăta consiliul local în 1935, câţi lugojeni au emigrat la New York şi alte detalii uimitoare.

Pe lângă obișnuitele concursuri, din această lună a revenit “Cetățeanul îți mobilează casa”, la care puteți câștiga o canapea și al cărui prim talon a apărut în ediția cu numărul 23.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

EXCLUSIV Notele deputatului „mitralieră” de la Facultatea de Medicină

Daniel Dancea28 martie 2017

Un elev din Lugoj, premiu naţional la concursul de Public Speaking

Gabriel Iosa28 martie 2017

Filme pe toate gustuile la Cinema Bela Lugosi, în weekend şi joia viitoare

Gabriel Iosa27 martie 2017

Un polițist din Lugoj care a lovit în mafia contrabandiștilor de țigări, în toptul celor mai buni polițiști din România

Gabriel Iosa27 martie 2017

INEDIT! La Lugoj poţi mânca Choco Kebab, un desert cu de toate după care îţi lasă gura apă

Gabriel Iosa27 martie 2017

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017
%d blogeri au apreciat: