Cetateanul Lugoj

Actualitate

Lugojul a pierdut o investiţie de 60.000.000 de euro! Vezi titlurile ediţiei Cetăţeanul 25, disponibilă la chioşcurile de ziare

Lugojul a pierdut o investiţie de 60.000.000 de euro! Vezi titlurile ediţiei Cetăţeanul 25, disponibilă la chioşcurile de ziare

Cetateanul Lugoj

O nouă ediţie a ziarului Cetăţeanul a apărut de joi dimineaţa la chioşcurile de ziare şi în magazinele din întreg Lugojul, dar şi în toată zona de est a judeţului. Titlul ediţiei se concentrează asupra pierderii unei investiţii de 60.000.000 de euro de către Lugoj, în favoarea unei comune cu sub 2.000 de locuitori din zonă. Vezi de ce au ales investitorii de la Cornu din Elveţia să ridice fabrica de biscuiţi la Mănăştiur, doar în paginile ziarului.

Tot în Cetăţeanul din această săptămână puteţi citi despre un caz uluitor care îl priveşte şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, în care este vorba despre intrarea în posesia unor lugojeni a unor apartamente confiscate de către stat. Un material despre cele mai râvnite apartamente din Lugoj, compromisuri şi favoruri, doar în paginile Cetăţeanul.

Săptămâna aceasta veţi citi şi un material despre haosul produs în fiecare zi de bariera de pe strada Bocşei. Aflaţi de câte zeci de ori este programată să se închidă pe zi, dar şi ce pericole enorme există dacă cineva atinge, chiar şi din greşeală, bariera, în ediţia din această săptămână.

Lugojenii se pregătesc de Revelion. Află din paginile Cetăţeanul unde îţi poţi petrece noaptea dintre ani şi cât te costă un meniu rafinat, muzica buna şi atmosfera de poveste pentru petrecerea de la final de 2015.

O şcoală dintr-un sat de lângă Lugoj este de câţiva ani o adevărată scenă de bătaie pentru profesori şi director, poliţia fiind nevoită să intervină de câteva ori pentru a linişti spiritele. Cum au ajuns profesoarele unităţii de învăţământ să fie numite „scroafe” sau „împuţite”, aflaţi doar din Cetăţeanul.

Consilierii lugojeni nu au avut niciun proiect de hotărâre propriu în 2015. Citeşte în Cetăţeanul cum încearcă să se scuze aleşii locali pentru lipsa, la propriu, de iniţiativă.

Am întrebat parlamentarii de Lugoj dacă au votat noul guvern Cioloş şi care este părerea lor despre cabinetul ce a trecut de votul parlamentului. Citeşte reacţiile la cald ale acestora în paginile ziarului.

Deşi scrisă de un timişorean, o monografie a Lugojului scoate la iveală detalii impresionante despre oraşul de pe Timiş din trecut. Află din materialul publicat în ziar cum arăta consiliul local în 1935, câţi lugojeni au emigrat la New York şi alte detalii uimitoare.

Pe lângă obișnuitele concursuri, din această lună a revenit “Cetățeanul îți mobilează casa”, la care puteți câștiga o canapea și al cărui prim talon a apărut în ediția cu numărul 23.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

13754533_1213409505365602_8546908652392531992_n

Un lugojean, singurul candidat pentru postul de city manager al Timișoarei. Contracandidatul a fost scos din joc

Daniel Dancea25 octombrie 2016
elicopter-mai

Trei elicoptere, peste 60 de pompieri, poliţişti, jandarmi, voluntari şi câini de urmă au cătutat o bătrânică pierdută într-o pădure din Timiş

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
discutii-centura-lugojului-drumul-tapiei-intersectie-foto-cetateanul-5

Noul șef al poliției Lugoj, cu ochii pe accidentele de pe centură. „Vom face notificări pentru un sens giratoriu”

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
ora-de-iarna

Atenție: se schimbă ora. Când trecem la ora de iarnă

Iasmina Olariu25 octombrie 2016
1-leu

Doi lugojeni s-au judecat doi ani pentru un leu. Gălăgia făcută de o fetiță, sămânța scandalului

Daniel Dancea25 octombrie 2016
ziua-armatei-romane-lugoj-foto-cetateanul-8

[FOTO] Ziua Armatei Române, sărbătorită la Lugoj cu defilare şi depuneri de coroane

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
grand-corso

Patronii din Lugoj investesc în terase încălzite pentru la iarnă, dedicate fumătorilor şi celor care vor să bea o cafea printre nămeţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
politia noaptea foto lugojinfo

Rupt de beat, la plimbare cu maşina pe străzile din Lugoj! Cât a băut un lugojean înainte de a se urca la volan

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
casa-de-pensii-timis

Haos la Casele de Pensii Lugoj şi Timişoara, din cauza unui server căzut! Cozile dau pe afară din sedii, pensionarii sunt revoltaţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
concurs-dovleci-lugoj

La Lugoj se caută cel mai frumos dovleac! Cum participi la prima ediţie Miss Dovleac Lugoj

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
petrica-miulescu-irimica-si-nicoleta-sarbu

Rugi de Sf. Dumitru în două localități din zona Lugoj-Făget

Iasmina Olariu21 octombrie 2016
traian-tataru-politia-lugoj

EXCLUSIV! Noul şef al Poliţiei Lugoj crede că legea e singura soluție pentru problemele create de romi

Gabriel Iosa21 octombrie 2016