Actualitate

Lugojul a pierdut o investiţie de 60.000.000 de euro! Vezi titlurile ediţiei Cetăţeanul 25, disponibilă la chioşcurile de ziare

Lugojul a pierdut o investiţie de 60.000.000 de euro! Vezi titlurile ediţiei Cetăţeanul 25, disponibilă la chioşcurile de ziare

Cetateanul Lugoj

O nouă ediţie a ziarului Cetăţeanul a apărut de joi dimineaţa la chioşcurile de ziare şi în magazinele din întreg Lugojul, dar şi în toată zona de est a judeţului. Titlul ediţiei se concentrează asupra pierderii unei investiţii de 60.000.000 de euro de către Lugoj, în favoarea unei comune cu sub 2.000 de locuitori din zonă. Vezi de ce au ales investitorii de la Cornu din Elveţia să ridice fabrica de biscuiţi la Mănăştiur, doar în paginile ziarului.

Tot în Cetăţeanul din această săptămână puteţi citi despre un caz uluitor care îl priveşte şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, în care este vorba despre intrarea în posesia unor lugojeni a unor apartamente confiscate de către stat. Un material despre cele mai râvnite apartamente din Lugoj, compromisuri şi favoruri, doar în paginile Cetăţeanul.

Săptămâna aceasta veţi citi şi un material despre haosul produs în fiecare zi de bariera de pe strada Bocşei. Aflaţi de câte zeci de ori este programată să se închidă pe zi, dar şi ce pericole enorme există dacă cineva atinge, chiar şi din greşeală, bariera, în ediţia din această săptămână.

Lugojenii se pregătesc de Revelion. Află din paginile Cetăţeanul unde îţi poţi petrece noaptea dintre ani şi cât te costă un meniu rafinat, muzica buna şi atmosfera de poveste pentru petrecerea de la final de 2015.

O şcoală dintr-un sat de lângă Lugoj este de câţiva ani o adevărată scenă de bătaie pentru profesori şi director, poliţia fiind nevoită să intervină de câteva ori pentru a linişti spiritele. Cum au ajuns profesoarele unităţii de învăţământ să fie numite „scroafe” sau „împuţite”, aflaţi doar din Cetăţeanul.

Consilierii lugojeni nu au avut niciun proiect de hotărâre propriu în 2015. Citeşte în Cetăţeanul cum încearcă să se scuze aleşii locali pentru lipsa, la propriu, de iniţiativă.

Am întrebat parlamentarii de Lugoj dacă au votat noul guvern Cioloş şi care este părerea lor despre cabinetul ce a trecut de votul parlamentului. Citeşte reacţiile la cald ale acestora în paginile ziarului.

Deşi scrisă de un timişorean, o monografie a Lugojului scoate la iveală detalii impresionante despre oraşul de pe Timiş din trecut. Află din materialul publicat în ziar cum arăta consiliul local în 1935, câţi lugojeni au emigrat la New York şi alte detalii uimitoare.

Pe lângă obișnuitele concursuri, din această lună a revenit “Cetățeanul îți mobilează casa”, la care puteți câștiga o canapea și al cărui prim talon a apărut în ediția cu numărul 23.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

[FOTO] Armata, cadre didactice şi elevi din Lugoj, la un simpozion dedicat Micii Uniri

Gabriel Iosa19 ianuarie 2017
accedent tren lugoj

O persoană a murit călcată de tren la ieşirea din Lugoj spre Caransebeş

Gabriel Iosa19 ianuarie 2017

Călin Dobra convocă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a judeţului, după incidentul armat de la Timişoara

Cetateanul19 ianuarie 2017

Un lugojean a mers în SUA pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump

Daniel Dancea19 ianuarie 2017

Primăria Lugoj pregătește inventarul clădirilor pentru care trebuie să crească impozitele până la cinci ori

Daniel Dancea18 ianuarie 2017

UPDATE! Mascaţii au găsit bunurile furate de lugojeanul de 17 ani internat la centrul de la Buziaş

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Mascaţii au descins la Lugoj în această dimineaţă! Ce caută lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: