Sport

Lugojul are campioni şi vicecampioni regionali la motocross

Lugojul are campioni şi vicecampioni regionali la motocross

Autoliv

Cea de-a treia şi ultima etapă a Campionatului Regional de Motocross s-a desfăşurat duminică, 13 noiembrie, la Jupâneşti. Competiţia a fost organizată de Moto Bike Shop Timişoara, iar pe lângă piloţi de la clubul organizator, la startul cursei s-au prezentat sportivi de la Moto Extrem Lugoj, Lupo Racing Timişoara, Las Vegas Arad, Lion Racing Team Arad, Arici Super Moto Arad şi Haita Deva. La prima etapă, desfăşurată săptămâna trecută la Ianova, când condiţiile meteo au fost favorabile s-au prezentat 46 de sportivi. În a doua rundă, după ce a plouat toată noaptea, numărul lor s-a înjumătăţit, iar la ultima etapă, tot din cauza vremii nefavorabile, au luat startul doar 17 piloţi.

Dintre lugojenii de la Mototo Extrem Lugoj, la profesionişti, campion regional a ieşit Mihai Stoichescu, fiind urmat, în cadrul aceleiaşi categorii de Vlad Roşu. Maţian Ioviţă a furnizat surpriza şi a câştigat titlul de campion regional la veterani. La minicross, a reuşit să se impună tot un sportiv de la Moto Extrem Lugoj. Este vorba despre Lucas Bocan, urmat pe podium de Mark Luca Ioviţă, un alt lugojean. La categoria hobby, pe locul al doilea s-a clasat Valentin Ardelean.

Mihai Stoichescu s-a confruntat cu anumite probleme la motocicletă, care l-au făcut să plece ultimul pe grila de start. A recuperat însă, a reuşit să-şi depăşească toţi adversarii şi să iasă pe primul loc la profesionişti.

“A fost noroi şi frig afară. Vremea nu a ţinut cu noi, dar nu a contat, până la urmă a ieşit bine. Am plecat ultimul la start, deoarece am avut ceva probleme la motor. Însă i-am ajuns şi i-am şi întrecut pe toţi”, a declarat Mihai Stoichescu, multiplul campion naţional.

Antrenorul Liviu Jigmond este mulţumit că din cinci categorii existente în concurs, la trei dintre ele lugojenii au ieşit campioni.

“La finalul întrecerii, din cele cinci categorii existente, Moto Extrem Lugoj a avut campioni la profesionişti, la veterani, la minicross şi locul al doilea la hobby. Deci la toate categoriile am avut campioni, mai puţin la hobby şi amatori”, a declarat Liviu Jigond, antrenorul de la Moto Extrem Lugoj.

Piloţii lugojeni sunt invitaţi în 3 decembrie la Gala Campionilor, care va avea loc la Arad şi unde se vor decerna premiile pentru întregul an competiţional şi se vor înmâna tricourile de campioni.

Alina Damian

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: