Sport

Lugojul are campioni şi vicecampioni regionali la motocross

Lugojul are campioni şi vicecampioni regionali la motocross

Cetateanul Lugoj

Cea de-a treia şi ultima etapă a Campionatului Regional de Motocross s-a desfăşurat duminică, 13 noiembrie, la Jupâneşti. Competiţia a fost organizată de Moto Bike Shop Timişoara, iar pe lângă piloţi de la clubul organizator, la startul cursei s-au prezentat sportivi de la Moto Extrem Lugoj, Lupo Racing Timişoara, Las Vegas Arad, Lion Racing Team Arad, Arici Super Moto Arad şi Haita Deva. La prima etapă, desfăşurată săptămâna trecută la Ianova, când condiţiile meteo au fost favorabile s-au prezentat 46 de sportivi. În a doua rundă, după ce a plouat toată noaptea, numărul lor s-a înjumătăţit, iar la ultima etapă, tot din cauza vremii nefavorabile, au luat startul doar 17 piloţi.

Dintre lugojenii de la Mototo Extrem Lugoj, la profesionişti, campion regional a ieşit Mihai Stoichescu, fiind urmat, în cadrul aceleiaşi categorii de Vlad Roşu. Maţian Ioviţă a furnizat surpriza şi a câştigat titlul de campion regional la veterani. La minicross, a reuşit să se impună tot un sportiv de la Moto Extrem Lugoj. Este vorba despre Lucas Bocan, urmat pe podium de Mark Luca Ioviţă, un alt lugojean. La categoria hobby, pe locul al doilea s-a clasat Valentin Ardelean.

Mihai Stoichescu s-a confruntat cu anumite probleme la motocicletă, care l-au făcut să plece ultimul pe grila de start. A recuperat însă, a reuşit să-şi depăşească toţi adversarii şi să iasă pe primul loc la profesionişti.

“A fost noroi şi frig afară. Vremea nu a ţinut cu noi, dar nu a contat, până la urmă a ieşit bine. Am plecat ultimul la start, deoarece am avut ceva probleme la motor. Însă i-am ajuns şi i-am şi întrecut pe toţi”, a declarat Mihai Stoichescu, multiplul campion naţional.

Antrenorul Liviu Jigmond este mulţumit că din cinci categorii existente în concurs, la trei dintre ele lugojenii au ieşit campioni.

“La finalul întrecerii, din cele cinci categorii existente, Moto Extrem Lugoj a avut campioni la profesionişti, la veterani, la minicross şi locul al doilea la hobby. Deci la toate categoriile am avut campioni, mai puţin la hobby şi amatori”, a declarat Liviu Jigond, antrenorul de la Moto Extrem Lugoj.

Piloţii lugojeni sunt invitaţi în 3 decembrie la Gala Campionilor, care va avea loc la Arad şi unde se vor decerna premiile pentru întregul an competiţional şi se vor înmâna tricourile de campioni.

Alina Damian

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM vor toate punctele la Craiova. “Sunt convins că vom fructifica atuurile pe care le avem”

Alina Damian9 februarie 2017

Ivan Guidea de la CSM ar putea primi un apartament pentru performanţele aduse Lugojului

Alina Damian7 februarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj a obţinut a treia victorie consecutivă în meciurile de pregătire

Alina Damian6 februarie 2017

FOTO! Patru medalii pentru luptătorii de la CSM Lugoj la Campionatul Naţional Individual

Alina Damian6 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: