Sport

Lugojul are campioni şi vicecampioni regionali la motocross

Lugojul are campioni şi vicecampioni regionali la motocross

Cetateanul Lugoj

Cea de-a treia şi ultima etapă a Campionatului Regional de Motocross s-a desfăşurat duminică, 13 noiembrie, la Jupâneşti. Competiţia a fost organizată de Moto Bike Shop Timişoara, iar pe lângă piloţi de la clubul organizator, la startul cursei s-au prezentat sportivi de la Moto Extrem Lugoj, Lupo Racing Timişoara, Las Vegas Arad, Lion Racing Team Arad, Arici Super Moto Arad şi Haita Deva. La prima etapă, desfăşurată săptămâna trecută la Ianova, când condiţiile meteo au fost favorabile s-au prezentat 46 de sportivi. În a doua rundă, după ce a plouat toată noaptea, numărul lor s-a înjumătăţit, iar la ultima etapă, tot din cauza vremii nefavorabile, au luat startul doar 17 piloţi.

Dintre lugojenii de la Mototo Extrem Lugoj, la profesionişti, campion regional a ieşit Mihai Stoichescu, fiind urmat, în cadrul aceleiaşi categorii de Vlad Roşu. Maţian Ioviţă a furnizat surpriza şi a câştigat titlul de campion regional la veterani. La minicross, a reuşit să se impună tot un sportiv de la Moto Extrem Lugoj. Este vorba despre Lucas Bocan, urmat pe podium de Mark Luca Ioviţă, un alt lugojean. La categoria hobby, pe locul al doilea s-a clasat Valentin Ardelean.

Mihai Stoichescu s-a confruntat cu anumite probleme la motocicletă, care l-au făcut să plece ultimul pe grila de start. A recuperat însă, a reuşit să-şi depăşească toţi adversarii şi să iasă pe primul loc la profesionişti.

“A fost noroi şi frig afară. Vremea nu a ţinut cu noi, dar nu a contat, până la urmă a ieşit bine. Am plecat ultimul la start, deoarece am avut ceva probleme la motor. Însă i-am ajuns şi i-am şi întrecut pe toţi”, a declarat Mihai Stoichescu, multiplul campion naţional.

Antrenorul Liviu Jigmond este mulţumit că din cinci categorii existente în concurs, la trei dintre ele lugojenii au ieşit campioni.

“La finalul întrecerii, din cele cinci categorii existente, Moto Extrem Lugoj a avut campioni la profesionişti, la veterani, la minicross şi locul al doilea la hobby. Deci la toate categoriile am avut campioni, mai puţin la hobby şi amatori”, a declarat Liviu Jigond, antrenorul de la Moto Extrem Lugoj.

Piloţii lugojeni sunt invitaţi în 3 decembrie la Gala Campionilor, care va avea loc la Arad şi unde se vor decerna premiile pentru întregul an competiţional şi se vor înmâna tricourile de campioni.

Alina Damian

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016