Autoliv Lugoj

Sport

Lugojul are un campion balcanic la judo şi un medaliat cu argint

Lugojul are un campion balcanic la judo şi un medaliat cu argint

Business Strategist

Sportivii secţiei de judo a Clubului Sportiv Şcolar Lugoj au cucerit Balcaniada. Competiţia rezervată sportivilor U 15 s-a desfăşurat la finalul săptămânii în Macedonia, la Scopje, iar judokanii din Lugoj au cucerit aurul şi argintul în cadrul categoriei 34 kg.

Medalia cea mai strălucitoare a fost obţinută de Ioan Dziţac. Acesta a învins sportivi din Serbia, Turcia şi Bulgaria în drumul spre finală, unde l-a întâlnit pe colegul său de la Lugoj. Parcursul până la finală al lui Flavius Lungu, medaliatul cu argint al Lugojului la această întrecere a fost asemănător, el trecând tot de sportivi din Serbia, Bulgaria şi Turcia, astfel că finala a aparţinut celor doi lugojeni şi câştigată de Ioan Dziţac. În cadrul categoriei 34 kg au fost prezenţi 18 sportivi.

Rezultatele de excepţie înregistrate de cei doi sportivi la Balcaniadă, pregătiți de Andreea Galicza și Cristina Toth, sunt efectul muncii asidue de la antrenamente şi al turneelor de verificare efectuate în Serbia, unde lugojenii au mai întâlnit sportivii cu care au luptat la Balcaniadă.

“Ne-am aşteptat la aceste succese, deoarece noi am fost la multe turnee în Serbia şi ne-am întâlnit cu sportivii cu care am luptat în Macedonia, cu excepţia celor din Turcia”, a declarat prof. Andreea Galicza de la CSŞ Lugoj.

Aceasta a mai adăugat că ambii sportivi au calităţile necesare unor campioni.

“Amândoi sunt nişte copii muncitori, conştincioşi, ambiţioşi. Lucrează foarte bine, vin zilnic la antrenamente chiar şi suplimentar când le permite programul de la şcoală”, a spus Andreea Olteanu.

Pe plan naţional cei doi sportivi s-au impus fără probleme. În 2016, la finala naţională U 15 au obţinut de asemenea locul I şi II în cadrul categoriei 34 kg, în aceeaşi ordine ca la Balcaniadă. Anul trecut au făcut categorii diferite şi au ieşit ambii campioni naţionali.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: