Actualitate

Lugojul şi Făgetul îmbătrânesc. De ce preferă tinerii alte oraşe sau străinătatea aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Lugojul şi Făgetul îmbătrânesc. De ce preferă tinerii alte oraşe sau străinătatea aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Autoliv

Furați de mirajul marilor orașe din România sau din străinătate, dar și de oportunitățile de carieră pe care le au, foarte mulți tineri plecați din Lugoj preferă Timișoara, orașul care reprezintă pentru foarte mulți lugojeni o extraordinară oportunitate de carieră. În timp ce tinerii lugojeni „fug” din oraș, sunt companii multinaționale care „importă” ingineri de la Timișoara. Fenomenul pe larg în pagina 3 a ediției cu numărul 56 Cetățeanul, într-un material semnat Daniel Dancea.

Elevi băgaţi în spital, puşi să bea urină şi agresaţi la o şcoală de lângă Lugoj. Părinţii se plâng că direcţiunea şi profesori unităţii de învăţământ stau în cancelarie şi fumează ţigară după ţigară, în loc să aibă grijă de elevi. Unde se întâmplă toate acestea aflați din materialul semnat de Gabriel Iosa în pagina 4 a săptămânalului.

O femeie se judecă cu nepoata care i-a cheltuit banii câştigaţi din îngrijirea bătrânilor. Femeia a adunat bani lucrând în străinătate şi i-a lăsat în grija nepoatei, care şi-a cumpărat un apartament în Lugoj. Întreaga poveste în pagina 4 a ediției.

Se îngroapă dosarul cumpărării de voturi la Lugoj! Mai mulţi lugojeni au atras atenţia presei şi implicit autorităţilor despre posibile încercări de fraudare a alegerilor locale de duminică, 5 iunie, atunci când lugojenii şi-au ales primarul şi Consiliul Local pentru următorii patru ani. La acea dată, unul dintre lugojeni a povestit pentru Cetăţeanul cum a fost luat de acasă cu maşina și cum i s-a explicat sistemul de revanşă.  Ce susțin anchetatorii aflați din materialul semnat de Daniel Iosa, în pagina 5.

Cu ce avere îşi încep mandatele noii consilieri locali?  Cei mai bogați consilieri locali sunt de departe, după declarațiile proprii, Cristinel Cornean și Gheorghe Bologa.Aflați și ce propietăți și venituti au ceilalți membri ai noului Consiliu Local din material semnat de Cosmin Nițoiu în pagina 7 a ediției.

Alte titluri ale ediției sunt: Lugojul, ca după bombardament! Administraţia locală arată lipsă de respect pentru faţă de şoferi şi pietoni; Bazinul şi ştrandul din Lugoj nu se deschid nici în această vară; Şcolile profesionale, luate cu asalt de tinerii din zona Lugoj-Făget; Primarul nu mai răspunde la sesizările lugojenilor de aproape un an de zile; Tensiuni în PMP! Timișoara încearcă să-l înlăture pe președintele de filială și consilierul local Cornean; Persoanele cu handicap de la centrul de zi al Primăriei, de două luni fără transport.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017

Tinerii din Timiş, care vor să devină poliţişti, aşteptaţi la IPJ să-şi depună dosarele

Cetateanul17 mai 2017

Orăviţan clarifică situaţia retragerii sculpturii de la Lugoj: “Nu acolo era locul ei. Nu s-au ţinut de cuvânt”

Cetateanul17 mai 2017

Polițist din Belinț, trimis în judecată pentru 1.000 de lei. „Ingineria” de care este acuzat agentul

Daniel Dancea16 mai 2017

Un cetăţean german va primi “Cheia Oraşului” Lugoj

Cetateanul16 mai 2017

Funcţionari RAR Timiş, parteneri cu o reţea de hoţi de maşini

Cetateanul15 mai 2017
%d blogeri au apreciat: