Cetateanul Lugoj

Actualitate

Lugojul şi Făgetul îmbătrânesc. De ce preferă tinerii alte oraşe sau străinătatea aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Lugojul şi Făgetul îmbătrânesc. De ce preferă tinerii alte oraşe sau străinătatea aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Cetateanul Lugoj

Furați de mirajul marilor orașe din România sau din străinătate, dar și de oportunitățile de carieră pe care le au, foarte mulți tineri plecați din Lugoj preferă Timișoara, orașul care reprezintă pentru foarte mulți lugojeni o extraordinară oportunitate de carieră. În timp ce tinerii lugojeni „fug” din oraș, sunt companii multinaționale care „importă” ingineri de la Timișoara. Fenomenul pe larg în pagina 3 a ediției cu numărul 56 Cetățeanul, într-un material semnat Daniel Dancea.

Elevi băgaţi în spital, puşi să bea urină şi agresaţi la o şcoală de lângă Lugoj. Părinţii se plâng că direcţiunea şi profesori unităţii de învăţământ stau în cancelarie şi fumează ţigară după ţigară, în loc să aibă grijă de elevi. Unde se întâmplă toate acestea aflați din materialul semnat de Gabriel Iosa în pagina 4 a săptămânalului.

O femeie se judecă cu nepoata care i-a cheltuit banii câştigaţi din îngrijirea bătrânilor. Femeia a adunat bani lucrând în străinătate şi i-a lăsat în grija nepoatei, care şi-a cumpărat un apartament în Lugoj. Întreaga poveste în pagina 4 a ediției.

Se îngroapă dosarul cumpărării de voturi la Lugoj! Mai mulţi lugojeni au atras atenţia presei şi implicit autorităţilor despre posibile încercări de fraudare a alegerilor locale de duminică, 5 iunie, atunci când lugojenii şi-au ales primarul şi Consiliul Local pentru următorii patru ani. La acea dată, unul dintre lugojeni a povestit pentru Cetăţeanul cum a fost luat de acasă cu maşina și cum i s-a explicat sistemul de revanşă.  Ce susțin anchetatorii aflați din materialul semnat de Daniel Iosa, în pagina 5.

Cu ce avere îşi încep mandatele noii consilieri locali?  Cei mai bogați consilieri locali sunt de departe, după declarațiile proprii, Cristinel Cornean și Gheorghe Bologa.Aflați și ce propietăți și venituti au ceilalți membri ai noului Consiliu Local din material semnat de Cosmin Nițoiu în pagina 7 a ediției.

Alte titluri ale ediției sunt: Lugojul, ca după bombardament! Administraţia locală arată lipsă de respect pentru faţă de şoferi şi pietoni; Bazinul şi ştrandul din Lugoj nu se deschid nici în această vară; Şcolile profesionale, luate cu asalt de tinerii din zona Lugoj-Făget; Primarul nu mai răspunde la sesizările lugojenilor de aproape un an de zile; Tensiuni în PMP! Timișoara încearcă să-l înlăture pe președintele de filială și consilierul local Cornean; Persoanele cu handicap de la centrul de zi al Primăriei, de două luni fără transport.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

casa-de-pensii-timis

Haos la Casele de Pensii Lugoj şi Timişoara, din cauza unui server căzut! Cozile dau pe afară din sedii, pensionarii sunt revoltaţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
concurs-dovleci-lugoj

La Lugoj se caută cel mai frumos dovleac! Cum participi la prima ediţie Miss Dovleac Lugoj

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
petrica-miulescu-irimica-si-nicoleta-sarbu

Rugi de Sf. Dumitru în două localități din zona Lugoj-Făget

Iasmina Olariu21 octombrie 2016
traian-tataru-politia-lugoj

EXCLUSIV! Noul şef al Poliţiei Lugoj crede că legea e singura soluție pentru problemele create de romi

Gabriel Iosa21 octombrie 2016
ioan-ambrus-nicolae-robu-claudiu-buciu01

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, prezentat oficial: „Dacă nu obțin la parlamentare un vot peste PSD, demisionez”

Daniel Dancea20 octombrie 2016
expozitie-pasari-6

Cele mai frumoase exemplare de păsări exotice și porumbei, într-o expoziție la Lugoj

Iasmina Olariu20 octombrie 2016
marc-andre-cornu

Teste la prima linie de producţie de la fabrica elvețiană de biscuiţi din Mănăștiur

Gabriel Iosa20 octombrie 2016
carrefour-2-lugoj-elis-centru-foto-cetateanul-1

Carrefour deschide al doilea magazin la Lugoj

Gabriel Iosa20 octombrie 2016
curatenie toamna

Curățenie de toamnă în toate cartierele. Vezi unde și când vor ajunge mașinile de salubritate

Cetateanul19 octombrie 2016
dacian-ciolos

Orgoliile dintr-un sat de lângă Lugoj au ajuns pe masa lui Dacian Cioloș. Punctul de vedere al premierului

Cetateanul19 octombrie 2016
never-go-back

„Jack Reacher – Never Go Back” cu Tom Cruise, la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa19 octombrie 2016
435f5c44eaf15970c2079515b20eafd3maxim

Expoziție de tarantule și scorpioni la Lugoj

Iasmina Olariu19 octombrie 2016