Autoliv Lugoj

Actualitate

Lugojul şi Făgetul îmbătrânesc. De ce preferă tinerii alte oraşe sau străinătatea aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Lugojul şi Făgetul îmbătrânesc. De ce preferă tinerii alte oraşe sau străinătatea aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Business Strategist

Furați de mirajul marilor orașe din România sau din străinătate, dar și de oportunitățile de carieră pe care le au, foarte mulți tineri plecați din Lugoj preferă Timișoara, orașul care reprezintă pentru foarte mulți lugojeni o extraordinară oportunitate de carieră. În timp ce tinerii lugojeni „fug” din oraș, sunt companii multinaționale care „importă” ingineri de la Timișoara. Fenomenul pe larg în pagina 3 a ediției cu numărul 56 Cetățeanul, într-un material semnat Daniel Dancea.

Elevi băgaţi în spital, puşi să bea urină şi agresaţi la o şcoală de lângă Lugoj. Părinţii se plâng că direcţiunea şi profesori unităţii de învăţământ stau în cancelarie şi fumează ţigară după ţigară, în loc să aibă grijă de elevi. Unde se întâmplă toate acestea aflați din materialul semnat de Gabriel Iosa în pagina 4 a săptămânalului.

O femeie se judecă cu nepoata care i-a cheltuit banii câştigaţi din îngrijirea bătrânilor. Femeia a adunat bani lucrând în străinătate şi i-a lăsat în grija nepoatei, care şi-a cumpărat un apartament în Lugoj. Întreaga poveste în pagina 4 a ediției.

Se îngroapă dosarul cumpărării de voturi la Lugoj! Mai mulţi lugojeni au atras atenţia presei şi implicit autorităţilor despre posibile încercări de fraudare a alegerilor locale de duminică, 5 iunie, atunci când lugojenii şi-au ales primarul şi Consiliul Local pentru următorii patru ani. La acea dată, unul dintre lugojeni a povestit pentru Cetăţeanul cum a fost luat de acasă cu maşina și cum i s-a explicat sistemul de revanşă.  Ce susțin anchetatorii aflați din materialul semnat de Daniel Iosa, în pagina 5.

Cu ce avere îşi încep mandatele noii consilieri locali?  Cei mai bogați consilieri locali sunt de departe, după declarațiile proprii, Cristinel Cornean și Gheorghe Bologa.Aflați și ce propietăți și venituti au ceilalți membri ai noului Consiliu Local din material semnat de Cosmin Nițoiu în pagina 7 a ediției.

Alte titluri ale ediției sunt: Lugojul, ca după bombardament! Administraţia locală arată lipsă de respect pentru faţă de şoferi şi pietoni; Bazinul şi ştrandul din Lugoj nu se deschid nici în această vară; Şcolile profesionale, luate cu asalt de tinerii din zona Lugoj-Făget; Primarul nu mai răspunde la sesizările lugojenilor de aproape un an de zile; Tensiuni în PMP! Timișoara încearcă să-l înlăture pe președintele de filială și consilierul local Cornean; Persoanele cu handicap de la centrul de zi al Primăriei, de două luni fără transport.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un elev din Lugoj, premiu naţional la concursul de Public Speaking

Gabriel Iosa28 martie 2017

Filme pe toate gustuile la Cinema Bela Lugosi, în weekend şi joia viitoare

Gabriel Iosa27 martie 2017

Un polițist din Lugoj care a lovit în mafia contrabandiștilor de țigări, în toptul celor mai buni polițiști din România

Gabriel Iosa27 martie 2017

INEDIT! La Lugoj poţi mânca Choco Kebab, un desert cu de toate după care îţi lasă gura apă

Gabriel Iosa27 martie 2017

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017
%d blogeri au apreciat: