Actualitate

Lugojul şi Făgetul îmbătrânesc. De ce preferă tinerii alte oraşe sau străinătatea aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Lugojul şi Făgetul îmbătrânesc. De ce preferă tinerii alte oraşe sau străinătatea aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Cetateanul Lugoj

Furați de mirajul marilor orașe din România sau din străinătate, dar și de oportunitățile de carieră pe care le au, foarte mulți tineri plecați din Lugoj preferă Timișoara, orașul care reprezintă pentru foarte mulți lugojeni o extraordinară oportunitate de carieră. În timp ce tinerii lugojeni „fug” din oraș, sunt companii multinaționale care „importă” ingineri de la Timișoara. Fenomenul pe larg în pagina 3 a ediției cu numărul 56 Cetățeanul, într-un material semnat Daniel Dancea.

Elevi băgaţi în spital, puşi să bea urină şi agresaţi la o şcoală de lângă Lugoj. Părinţii se plâng că direcţiunea şi profesori unităţii de învăţământ stau în cancelarie şi fumează ţigară după ţigară, în loc să aibă grijă de elevi. Unde se întâmplă toate acestea aflați din materialul semnat de Gabriel Iosa în pagina 4 a săptămânalului.

O femeie se judecă cu nepoata care i-a cheltuit banii câştigaţi din îngrijirea bătrânilor. Femeia a adunat bani lucrând în străinătate şi i-a lăsat în grija nepoatei, care şi-a cumpărat un apartament în Lugoj. Întreaga poveste în pagina 4 a ediției.

Se îngroapă dosarul cumpărării de voturi la Lugoj! Mai mulţi lugojeni au atras atenţia presei şi implicit autorităţilor despre posibile încercări de fraudare a alegerilor locale de duminică, 5 iunie, atunci când lugojenii şi-au ales primarul şi Consiliul Local pentru următorii patru ani. La acea dată, unul dintre lugojeni a povestit pentru Cetăţeanul cum a fost luat de acasă cu maşina și cum i s-a explicat sistemul de revanşă.  Ce susțin anchetatorii aflați din materialul semnat de Daniel Iosa, în pagina 5.

Cu ce avere îşi încep mandatele noii consilieri locali?  Cei mai bogați consilieri locali sunt de departe, după declarațiile proprii, Cristinel Cornean și Gheorghe Bologa.Aflați și ce propietăți și venituti au ceilalți membri ai noului Consiliu Local din material semnat de Cosmin Nițoiu în pagina 7 a ediției.

Alte titluri ale ediției sunt: Lugojul, ca după bombardament! Administraţia locală arată lipsă de respect pentru faţă de şoferi şi pietoni; Bazinul şi ştrandul din Lugoj nu se deschid nici în această vară; Şcolile profesionale, luate cu asalt de tinerii din zona Lugoj-Făget; Primarul nu mai răspunde la sesizările lugojenilor de aproape un an de zile; Tensiuni în PMP! Timișoara încearcă să-l înlăture pe președintele de filială și consilierul local Cornean; Persoanele cu handicap de la centrul de zi al Primăriei, de două luni fără transport.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Surpriză de proporții în dosarul în care Curtea de Conturi îl vrea pe Boldea la DNA. Dosarul pleacă la Curtea Supremă

Daniel Dancea20 ianuarie 2017

Mascaţii au descins la Lugoj şi în alte locaţii din Timiş şi Caraş-Severin, la contrabandiştii de ţigarete

Gabriel Iosa20 ianuarie 2017

Pentru ce au fost amendaţi 81 de şoferi la Lugoj în ultimele patru zile

Gabriel Iosa20 ianuarie 2017

Un lugojean şi-a făcut praf BMW-ul într-o curbă celebră din Arad

Gabriel Iosa20 ianuarie 2017

[FOTO] Armata, cadre didactice şi elevi din Lugoj, la un simpozion dedicat Micii Uniri

Gabriel Iosa19 ianuarie 2017
accedent tren lugoj

O persoană a murit călcată de tren la ieşirea din Lugoj spre Caransebeş

Gabriel Iosa19 ianuarie 2017

Călin Dobra convocă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a judeţului, după incidentul armat de la Timişoara

Cetateanul19 ianuarie 2017

Un lugojean a mers în SUA pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump

Daniel Dancea19 ianuarie 2017

Primăria Lugoj pregătește inventarul clădirilor pentru care trebuie să crească impozitele până la cinci ori

Daniel Dancea18 ianuarie 2017

UPDATE! Mascaţii au găsit bunurile furate de lugojeanul de 17 ani internat la centrul de la Buziaş

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Mascaţii au descins la Lugoj în această dimineaţă! Ce caută lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: