Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să fie campioni pe echipe după etapa de la Timişoara

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să fie campioni pe echipe după etapa de la Timişoara

Cetateanul Lugoj

Echipele de lupte libere şi greco-romane de la CSM Lugoj se îndreaptă spre noi titluri naţionale. Etapa de campionat naţional de la Odorheiu Secuiesc au câştigat-o fără mari probleme şi acum urmează runda de la Timişoara, în perioada 22-23 iulie. În cazul în care se vor impune şi la Timişoara, cele două grupări ale Lugojului vor fi matematic campioane, înainte de etapa de la Lugoj, care va avea loc la finalul lunii august.

În eventualitatea unei victorii la Timişoara, echipa de lupte libere, antrenată de Emil Vanea, ar câştiga cel de-al nouălea titlu de campioană. Luptătorii pe care Vanea îi trimite pe saltea pentru a obţine această performanţă sunt: Andrei Dukov (57 kg), David Dobre (61 kg), George Bucur (57 kg), Alexandru Rusteac (rezervă 57 kg), Ionuţ Moise (71 kg), Atofani Marius (74 kg), Sebastian Uţă (86 kg), Valentin Cimponeriu (96 kg), Rareş Chintuan (125 kg). David Dobre (61 kg) s-a recuperat după ce şi-a spart arcada în etapa de la Odorhei, urmând să participe şi el în runda de la Timişoara. Doar Ştefan Gheorghiţă şi Ivan Guidea nu vor putea fi prezenţi la Timişoara. Primul este în continuare accidentat, iar antrenorul speră în recuperarea lui până la etapa de la Lugoj, iar cel de-al doilea se află în stagiu de pregătire în Rusia pentru Jocurile Olimpice din Brazilia.

“Sperăm ca băieţii să se comporte bine, să lupte la adevărata lor valoare, cu toate că va fi foarte greu, deoarece echipa gazdă este una destul de puternică. Poate în etapa de la Odorheiu Secuiesc  diferenţa cu care am câştigat pare una mare, dar unele meciuri s-au încheiat la un punct diferenţă. Ne dorim să ieşim pe primul loc pentru ca în etapa de la Lugoj să nu avem probleme”, a declarat Emil Vanea, antrenorul echipei de lupte-libere de la CSM Lugoj.

La greco-romane, luptătorii pe care antrenorul Robert Papp i-a selectat pentru a aduce la Lugoj al doilea titlu de campioană sunt: Virgil Munteanu (59 kg), Georgian Carpen (66 kg), Tomi Hinoveanu (71 kg), Mihai Mihuţ (74 kg), Ionuţ Caras (80 kg), Atilla Tamaş (84 kg), Dorin Pârvan (85 kg), Tiberiu Barbazan (130 kg) şi Laurenţiu Macarei (61 kg).

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017

VIDEO – Lacul Surduc e bocnă! Stoichescu a făcut drifturi cu o maşină de peste 2,5 tone

Daniel Groza9 ianuarie 2017

Simion Moatăr, noul director al CSŞ Lugoj: “Vrem să rămânem în elita cluburilor sportive şcolare din România”

Alina Damian6 ianuarie 2017

Echipa de volei nu a făcut niciun transfer în pauza competiţională. “Încercăm să ne menţinem în zona mediană a clasamentului”

Alina Damian4 ianuarie 2017

Clubul Sportiv Municipal Lugoj a intrat în noul an cu datorii de 250 de mii de lei către sportivi, furnizori şi bugetul de stat

Alina Damian4 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: